Aδειάζουν τα ράφια! Τρόμος για τις βελόνες στις φράουλες!

Aδειάζουν τα ράφια! Τρόμος για τις βελόνες στις φράουλες!

Μπροστά σε ένα ανεξιχνίαστο σαμποτάζ είναι οι Αρχές στην Αυστραλία μετά από δεκάδες περιστατικά εντοπισμού φρούτων που είναι τρυπημένα με βελόνες ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα στη συσκευασία τους.

Οι καταναλωτές, από την περασμένη εβδομάδα κατά την οποία καταγράφηκε το πρώτο περιστατικό, είναι και αυτοί έντρομοι. Παρά τις έρευνες και το σεβαστό ποσό που προσφέρεται για όποιον έχει πληροφορίες, οι δράστες του σαμποτάζ παραμένουν άφαντοι.

Ως τώρα έχουν βρεθεί βελόνες σε φράουλες που πωλήθηκαν σε σούπερ μάρκετ σε όλες τις πολιτείες της χώρας. Βρέθηκαν ακόμη σε ένα μήλο και μια μπανάνα στην περιοχή του Σίδνεϊ, περιστατικά που θεωρούνται από την αστυνομία μεμονωμένα. Τα πρώτα δείγματα με βελόνες εντοπίστηκαν στο Κουίνσλαντ, χωρίς οι Αρχές να γνωρίζουν ότι οφείλονται σε ένα πρόσωπο ή σε περισσότερα που δρουν μεμονωμένα.

Aδειάζουν τα ράφια! Τρόμος για τις βελόνες στις φράουλες!frpa

Σε τουλάχιστον μία περίπτωση ένας άνδρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί γιατί κατάπιε μια φράουλα με βελόνα. Σταδιακά τα περιστατικά εξαπλώθηκαν και σε άλλες πολιτείες, όπως και τρόμος των Αυστραλών. Τα σούπερ μάρκετ απέσυραν συσκευασίες με φράουλες, με τις Αρχές να ζητούν από τους πολίτες να κόβουν τις φράουλες πριν τις φάνε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.