Γιατρός και η σύντροφός του κατηγορούνται ότι νάρκωναν και βίαζαν γυναίκες!

Γιατρός και η σύντροφός του κατηγορούνται ότι νάρκωναν και βίαζαν γυναίκες!

Κατηγορίες για τουλάχιστον δύο σεξουαλικές επιθέσεις αντιμετωπίζουν ένας χειρουργός από την Καλιφόρνια και η σύντροφός του, ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τα θύματά τους να είναι εκατοντάδες.

Ο 38χρονος Grant William Robicheaux και η 31χρονη Cerissa Laura Riley επιτέθηκαν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σε δύο γυναίκες που είχαν συναντήσει σε ένα εστιατόριο κι ένα μπαρ, το 2016.

Σύμφωνα με τους ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, «χιλιάδες» βίντεο πιθανών θυμάτων βρέθηκαν στα κινητά του ζευγαριού και πλέον επιχειρούν να αναγνωρίσουν τις γυναίκες στα πλάνα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως το ζευγάρι παραπλανούσε τα θύματά του κάνοντάς τα να νιώθουν ασφαλή. «Χρησιμοποιούσαν την καλή εικόνα και τη γοητεία τους για να περιορίσουν τις αναστολές των πιθανών θυμάτων τους» τόνισε εκπρόσωπός της. «Υπάρχουν πολλά βίντεο όπου οι γυναίκες δείχνουν πολύ μεθυσμένες, χωρίς ικανότητα συναίνεσης ή αντίστασης, και σχεδόν δεν αντιδρούν στις σεξουαλικές κινήσεις του κατηγορούμενου. Με τα δεδομένα αυτά, πιστεύουμε πως υπάρχουν πολλά θύματα που δεν έχουν αναγνωριστεί».

Γιατρός και η σύντροφός του κατηγορούνται ότι νάρκωναν και βίαζαν γυναίκες!
QUIZY Εάν έχεις γνώσεις κέρδισες: Θα κάνεις το 10/10 στο απλό κουίζ που ο νικητής παίρνει ένα απίθανο smartphone alcatel;

Όπως γράφει το BBC, ο ορθοπεδικός και η σύντροφός του δρούσαν από κοινού για να γνωρίζουν γυναίκες σε μπαρ, να τις ναρκώνουν ή να τις παρασύρουν στη κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ και στη συνέχεια να τις μεταφέρουν στο διαμέρισμα του Robicheaux, όπου εκείνος τους επιτίθετο σεξουαλικά.

Δύο γυναίκες φέρονται να προχώρησαν σε καταγγελίες πριν από δύο χρόνια. Η πρώτη περιέγραψε πώς συνάντησε το ζευγάρι σε ένα εστιατόριο και πώς την προσκάλεσαν σε πάρτι σε σκάφος. Όταν μέθυσε, η 32χρονη μεταφέρθηκε στο διαμέρισμα του 38χρονου, όπου βιάστηκε. Κατήγγειλε το περιστατικό την επόμενη ημέρα στις αρχές και στις εξετάσεις της βρέθηκε θετική σε πολλά φάρμακα και ναρκωτικά.

Τον Οκτώβριο του 2016, η δεύτερη καταγγέλλουσα ξύπνησε στο διαμέρισμα του Robicheaux έπειτα από μια νύχτα άφθονου αλκοόλ και ούρλιαζε για βοήθεια μέχρι που οι γείτονές του κάλεσαν την αστυνομία. Όπως περιέγραψε, βρισκόταν σε ένα μπαρ με το ζευγάρι μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Οι αρχές έχουν βρει τα βίντεο με την επίθεση σε μία από τις δύο γυναίκες.

Οι δύο κατηγορούμενοι αποφυλακίστηκαν καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων.

Εάν ο Robicheaux και η Riley καταδικαστούν, είναι πιθανό να περάσουν 40 και 30 χρόνια στη φυλακή αντίστοιχα.

«Ο κόσμος συχνά νομίζει πως οι βιαστές είναι τρομακτικοί, ανατριχιαστικοί άνδρες που πετάγονται από τους θάμνους και επιτίθενται σε ανυποψίαστες γυναίκες. Η αλήθεια είναι πως οι βιαστές προέρχονται από όλες της κοινωνικοοικονομικές τάξεις, από κάθε πιθανό περιβάλλον» τόνισε ο εισαγγελέας της περιοχής, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.