Καταγγελία Ρωσίδας: Ο Πούτιν προσπάθησε να με δηλητηριάσει με ποντικοφάρμακο!»

Καταγγελία Ρωσίδας: Ο Πούτιν προσπάθησε να με δηλητηριάσει με ποντικοφάρμακο!»

Πεπεισμένη ότι το Κρεμλίνο τη θέλει νεκρή είναι μια 30χρονη Ρωσίδα καλλονή, η οποία αρρώστησε μαζί με τον άνδρα της μετά από ένα δείπνο που απόλαυσαν σε εστιατόριο του Σάλσμπερι, την περασμένη εβδομάδα.

Η Άνα Σαπίρο και ο 42χρονος σύζυγός της, Άλεξ Κινγκ πήγαν να φάνε στο εστιατόριο Prezzo το βράδυ της Κυριακής. Όπως η ίδια καταγγέλλει, αφού κατανάλωσαν το φαγητό τους, ο άνδρας της αισθάνθηκε άσχημα και πήγε στην τουαλέτα. Μετά από ένα τέταρτο πήγε κι εκείνη ανήσυχη να τον βρει, και τον αντίκρισε πεσμένο στο πάτωμα «να βγάζει αφρούς από το στόμα». Λίγα λεπτά αργότερα, αισθάνθηκε και η ίδια να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια της, και κατέρρευσε.

Ο 42χρονος παραμένει στο νοσοκομείο σε αρκετά σοβαρή κατάσταση, αφού υπάρχουν φόβοι ότι το δηλητήριο με στρυχνίνη που κατανάλωσε έχει επηρεάσει ζωτικά του όργανα. Η ίδια η 30χρονη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ το γεγονός ότι δεν υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά οφείλεται καθαρά στο ότι έφαγε πολύ μικρότερη μερίδα από τον άνδρα της.

Το περιστατικό της περασμένης Κυριακής έθεσε σε επιφυλακή τις Αρχές του Σάλσμπερι για δεύτερη φορά μέσα στους τελευταίους μήνες. Πηγές από τις βρετανικές δυνάμεις ασφαλείας υποψιάζονται ότι πρόκειται για μία ακόμα επίθεση με χημικά όπλα στην πόλη, μετά την δηλητηρίαση των Σκριπάλ τον περασμένο Μάρτιο.

Η Άνα Σαπίρο, part time μοντέλο από τη Ρωσία, έλαβε την υπηκοότητα του Ισραήλ το 2006, ενάντια στις επιθυμίες των γονιών της. Η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή μετακόμισε στο Λονδίνο το 2008. Εκεί γνώρισε τον κ. Κινγκ, τον οποίο και παντρεύτηκε τον περασμένο μήνα. Η ίδια πιστεύει ακράδαντα ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες την θεωρούν κατάσκοπο, και ότι η αυτή η εσφαλμένη εικόνα βρίσκεται πίσω από τη δηλητηρίαση της ίδιας και του άνδρα της.

«Αποκήρυξα δημόσια τον Πούτι και την χώρα της οικογένειάς μου. Είμαι πρώην Ρωσίδα πολίτης. Ο μπαμπας μου ήταν στρατηγός στον ρωσικό στρατό», ανέφερε στη Sun η 30χρονη, λέγοντας ότι το τελευταίο διάστημα είχε δεχθεί απειλές ενάντια στη ζωή της από άτομο που ισχυριζόταν ότι ήταν ο πατέρας της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.