Χαμός με τον Μαδούρο στο εστιατόριο του Salt Bae –Απολαμβάνει προκλητικά την πανάκριβη μπριζόλα και καπνίζει πούρο – BINTEO

Χαμός με τον Μαδούρο στο εστιατόριο του Salt Bae –Απολαμβάνει προκλητικά την πανάκριβη μπριζόλα και καπνίζει πούρο - BINTEO

Ο Νικολά Μαδούρο απόλαυσε μια πανάκριβη μπριζόλα και ένα πούρο, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων στην πατρίδα του, όπου εκατομμύρια άνθρωποι παλεύουν για να βρουν λίγο φαγητό και όπου το κόκκινο κρέας θεωρείται μια σπάνια πολυτέλεια.

Ο Μαδούρο επισκέφθηκε το εστιατόριο Nusr-Et, γνωστό για τις μπριζόλες αξίας 100 δολαρίων, αφού πραγματοποίησε ένα επίσημο ταξίδι στην Κίνα με την ελπίδα να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την χώρα του που έχει ξεμείνει από μετρητά.

Στα βίντεο που δημοσίευσε ο Νουσρέτ στο Twitter και το Instagram, ο Μαδούρο φαίνεται να τρώει μπριζόλα δίπλα στην σύζυγό του, Σίλια Φλόρες, ενώ παράλληλα κρατά ένα πούρο και δοκιμάζει ένα t-shirt που εικονίζει τον Νουσρέτ, γνωστό ως Salt Bae, που έχει γίνει διάσημος από τον θεατρικό τρόπο που κόβει και αλατίζει τις μπριζόλες.

Σε ένα βίντεο, ο Μαδούρο λέει στους συνδειπνούντες του: «Είναι εμπειρία ζωής» την ώρα που ο Νουσρέτ κόβει με δραματικό τρόπο φέτες από της μπριζόλα δίπλα στο τραπέζι τους. Σε ένα άλλο βίντεο, ο Μαδούρο καπνίζει ένα πούρο από ένα κουτί που φέρει το όνομά του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.