Δεν έχουν τον θεό τους στην Αγγλία: Έδειξαν στον «αέρα» κεφάλι σκύλου!

Δεν έχουν τον θεό τους στην Αγγλία: Έδειξαν στον «αέρα» κεφάλι σκύλου!

Η τηλεοπτική εκπομπή Antiques Roadshow το... παρατράβηξε στο χθεσινό επεισόδιο, με την παρουσιάστρια να κρατά λίγο πριν το φινάλε ένα κεφάλι σκύλου.

Η τηλεοπτική εκπομπή Antiques Roadshow «παίζει» στην βρετανική τηλεόραση και έχει ως θέμα τις αντίκες. Λάτρεις του… σπορ ταξιδεύουν σε διάφορα σημεία της χώρας, αλλά και στο εξωτερικό, ψάχνοντας διάφορους «θησαυρούς». Όχι, όμως, ένα… κεφάλι σκύλου!

Διότι αυτό έδειξε η εκπομπή λίγο πριν το φινάλε της χθες, Κυριακή 16.09.2018, αφήνοντας εμβρόντητους εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές!

Η παρουσιάστρια, Fiona Bruce, επισκέφθηκε το Μουσείο Τεχνολογίας στο Λέστερ. Στο τέλος του επεισοδίου, στέκεται πάνω από μία παλιά βαλίτσα, πριν βγάλει από μέσα το κεφάλι ενός κυνηγόσκυλου!

«Το βραβείο για το πιο παράξενο αντικείμενο της ημέρας, μου είπαν, παίρνει αυτό που βρίσκεται στην βαλίτσα. Δεν το έχει ξαναδεί, θα το δω μαζί σας. Είστε έτοιμοι;», λέει και ανοίγει την βαλίτσα.

Βλέποντας το… περιεχόμενο συμπληρώνει: «Είστε αλήθεια έτοιμοι;«.

Η ίδια έδειχνε σοκαρισμένη, όπως φυσικά και όλοι γύρω της, όταν κατάλαβαν τι περιείχε η βαλίτσα.

Μάλιστα, μια γυναίκα ακούστηκε να λέει: «Αυτό δεν είναι ωραίο», με την παρουσιάστρια να συμφωνεί (σ.σ. σάμπως μπορούσε να κάνει διαφορετικά;).

Αμέσως μετά, αποκάλυψε πως το κεφάλι σκύλου που κρατούσε κατασκευάστηκε προς… τιμήν ενός σκύλου που είχε πιάσει έναν εγκληματία: Τον τελευταίο άνθρωπο που απαγχονίστηκε στο Λέστερ…

Όπως είναι λογικό, στο Twitter έγινε χαμός, με τους περισσότερους χρήστες να είναι έξαλλοι με την εκπομπή, κυρίως διότι δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση για το τι επρόκειτο να προβληθεί…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.