Ανατριχιάζουν τα λόγια της Μάγδας Φύσσα: «Να μου αφήσουν πάνω μου τον Ρουπακιά να καλοπεράσει, κομμάτια θα τον έκανα»

Ανατριχιάζουν τα λόγια της Μάγδας Φύσσα: «Να μου αφήσουν πάνω μου τον Ρουπακιά να καλοπεράσει, κομμάτια θα τον έκανα»

Συγκινούν τα λόγια της μητέρας του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα σε συνέντευξή της.

Πέντε χρόνια κλείνουν από τη μέρα της στυγνής δολοφονίας του μουσικού, Παύλου φύσσα, στο Κρατσίνι. Μία δολοφονία που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου όσον αφορά την ενδεχόμενη εμπλοκή υψηλόβαθμων στελεχών της Χρυσής Αυγής στην υπόθεση αλλά και τη γενικότερη δράση της οργάνωσης με τα αποκαλούμενα «τάγματα εφόδου» και τη δράση τους.

Τραγική μορφή όλα αυτά τα χρόνια η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα η οποία παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην εκπομπή «Ελληνοφρένεια» μιλώντας για αυτό το διάστημα που έχει περάσει, τη δίκη, τα συναισθήματά της και τον κατηγορούμενο Ρουπακιά.

«Θέλω να δω να τιμωρούνται οι δολοφόνοι, όμως αυτό δεν μας καλύπτει. Το παιδί μας θέλουμε, δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Μπορούν να μας φέρουν πίσω το παιδί μας; Ακόμα και να υπήρχε η θανατική ποινή και τον εκτελούσαν, πάλι δεν θα μας ικανοποιούσε. Δικαίωση δεν θα βρούμε ποτέ», τόνισε μεταξύ άλλων η Μάγδα Φύσσα. Ενώ σε άλλο σημείο συμπλήρωσε: «Δεν με καλύπτει τίποτα. Ακόμα και αν μου πουν “τον πάμε Σύνταγμα για εκτέλεση” (σ.σ. τον Ρουπακιά) δεν θα με ικανοποιούσε».

Ενώ στη συνέχεια μίλησε για το περιστατικό με τον κατηγορούμενο Ρουπακιά που όπως είπε «περιφερόταν μέσα στο αστυνομικό τμήμα ελεύθερος για να φύγει»: Είναι συγκλονιστικές οι καταθέσεις των μαρτύρων. Όπως τα δύο κορίτσια που ήταν αυτόπτες στη δολοφονία και όταν πήγαν στο αστυνομικό τμήμα να καταθέσουν είδαν το Ρουπακιά να περιφέρεται ελεύθερος. Εκείνες είπαν στους αστυνομικούς “αυτός είναι ο δολοφόνος” και τον μάζεψαν. Τον είχαν για να τον αφήσουν».

«Τον πρώτο καιρό, δεν υπήρχε μίσος γιατί δεν είχα περιθώριο να κάτσω να σκεφτώ τους υπαίτιους. Έπρεπε να προσπαθήσω να μάθω να ζω χωρίς τον Παύλο. Ακόμα και τώρα τρώει χρόνο. Ήρθε όμως το μίσος, ήταν κάτι που το φοβόμουν από την αρχή. Όσο περνάει ο καιρός, δεν μειώνεται καθόλου», συμπλήρωσε η Μάγδα Φύσσα.

Ερωτηθείσα στη συνέχεια αν θα μιλούσε στον Γιώργο Ρουπακιά, η κ. Φύσσα αποκρίθηκε: «Τι να του έλεγα. Τίποτα δεν θα του έλεγα. Να μου τον αφήσουν πάνω μου να καλοπεράσει θα ζήταγα. Κομμάτια θα τον έκανα. Ένας πληρωμένος δολοφόνος είναι. Ό,τι και να μου πει θα με λυτρώσει;».

Τέλος για το ρόλο της αστυνομίας εκείνο το βράδυ ανέφερε: «Ψέματα είπαν όλοι, θα μπορούσαν να το αποτρέψουν και δεν το έκαναν. Από το βίντεο και τις μαρτυρίες αποδεικνύεται ότι στο σημείο που έγινε η δολοφονία ήταν δύο αστυνομικοί και δεν το απέτρεψαν. Όλα δείχνουν ότι οι παρόντες αστυνομικοί θα τον άφηναν (σ.σ τον Ρουπακιά) να φύγει».

«Από το σημείο της δολοφονίας περνάω κάθε μέρα . Υπάρχει και μνημείο. Θα πούμε καλημέρα και καληνύχτα. Όταν το βεβηλώνουν, πονάς αλλά το ξεπερνάς γιατί ξέρεις ότι δεν του κάνει κακό του ίδιου. Το κακό το κάνουν σε εμάς που έχουμε μείνει πίσω. Ο χρόνος έχει σταματήσει στην ώρα που έφυγε», σχολίασε η μητέρα του αδικοχαμένου ράπερ.

Πηγή: newsbeast

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.