Θρήνος στην Κύπρο! Σκοτώθηκε μπροστά τα μάτια του συζύγου της

Όλες οι λεπτομέρειες από το τροχαίο που έχει σοκάρει την Κύπρο.
Θρήνος στην Κύπρο! Σκοτώθηκε μπροστά τα μάτια του συζύγου της

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο βρήκε μια 64χρονη όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο σύζυγός της συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη Λάρνακα της Κύπρου. Οι δύο επιβάτες της μηχανής όπως φάνηκε δε φορούσαν κράνος.

Όπως αναφέρουν ιστοσελίδες της Κύπρου τον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου Λάρνακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η μοτοσικλέτα φαίνεται να κτυπήθηκε στο πίσω μέρος της από διερχόμενο όχημα το οποίο κινείτο στην ίδια κατεύθυνση. Το όχημα οδηγείτο από Ελληνοκύπρια 30 ετών από τη Λεμεσό, η οποία αμέσως μετά τη σύγκρουση, σταμάτησε και κάλεσε σε βοήθεια.

Η άτυχη γυναίκα και ο σύζυγός της διεκοσμίσθησαν στο νοσκομείο. Η 64χρονη παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά της. Ο 54χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας εξετάστηκε από τους γιατρούς και διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα και κρατήθηκε για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται και η 30χρονη οδηγός του αυτοκινήτου η οποία φέρει επίσης ελαφρά τραύματα.

Εναντίον της οδηγού του αυτοκινήτου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ