Νέο κόμμα Καρυστιανού: Έκπληξη με τον Αντώνη Ψαρόπουλο…

maria-karustianou

Η Μαρία Καρυστιανού και οι συνεργάτες της εργάζονται πυρετωδώς για το πρόγραμμα της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία». Στο πλευρό της στο νομικό κομμάτι ο Αντώνης Ψαρόπουλος.

Συνεχίζει με δουλειά και εκπλήξεις η Μαρία Καρυστιανού. Η «σπίθα έγινε φωτιά» και το κόμμα της «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» βρίσκεται στην πολιτική σκηνή και ήδη νικά μεγάλες μάχες. Αυτή τη στιγμή κατά τις δημοσκοπήσεις βρίσκεται στη 3η θέση δίνοντας μάχη με το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη και στοχεύει όλο και πιο ψηλά. Η Καρυστιανού και οι συνεργάτες της θέλουν μέσα στο επόμενο διάστημα να ξεδιπλώσουν αναλυτικά τις θέσεις του κόμματος σε όλα τα σημαντικά κομμάτια.

Στο πλευρό της Καρυστιανού ο Αντώνης Ψαρόπουλος

Στόχος είναι – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του newsit.gr, Χριστίνας Κοραή – η «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» να έχει ολοκληρωμένο μεγάλο μέρος του προγράμματός της μέσα στον Ιούνιο. Στα τέλη της εβδομάδας έχει προγραμματιστεί εκδήλωση του κόμματος στην οποία θα τεθούν επί τάπητος οι θέσεις για το κράτος δικαίου και τη συνταγματική αναθεώρηση. «Θα μιλήσει η Μαρία Καρυστιανού και θα αναλύσουν τις θέσεις τρεις νομικοί, η Μαρία Γρατσία, ο Γιάννης Χατζηαντωνίου (πρώην μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ) και ο Αντώνης Ψαρόπουλος, πατέρας της Μάρθης», αναφέρει το ρεπορτάζ.

maria-karustianou

Εμείς στεκόμαστε στο τελευταίο, στο όνομα του Αντώνη Ψαρόπουλου. Για όσους δε γνωρίζουν πρόκειται για τον πρώην σύζυγο της Μαρίας Καρυστιανού και πατέρα της άτυχης Μάρθης που έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Ο Αντώνης Ψαρόπουλος μέχρι σήμερα δεν είχε εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή του στο πολιτικό εγχείρημα της Καρυστιανού. Τώρα όμως το πράγμα αλλάζει. Στέκεται από την πλευρά του νομικού στο πλευρό της. Ως νομικός ξέρει πολύ καλά το θέμα περί συνταγματικής αναθεώρησης. Η Καρυστιανού τον εμπιστεύεται και προφανώς θα του δώσει λόγο να αναλύσει τις θέσεις του κόμματος.

Ο Αντώνης Ψαρόπουλος δεν θέλει να μπει ενεργά στην πολιτική σκηνή. Προτεραιότητά του είναι από τη θέση του ως δικηγόρος να μάθει την αλήθεια για το έγκλημα των Τεμπών. «Για μένα αυτή η δίκη είναι ο αγώνας της ζωής μου και θα πράξω ό,τι απαιτείται για τη δικαίωση της κόρης μου και των άλλων των θυμάτων της τραγωδίας και την ανεύρεση της αλήθειας για αυτή την εθνική τραγωδία», είχε αναφέρει πρόσφατα στο περιθώριο της δίκης.

 

Τελευταίες Ειδήσεις