
Από το παρκέ στη Eurovision
Στον αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακoύ απέναντι στη Μονακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο των Playoff της EuroLeague, βρέθηκε την προηγούμενη Πέμπτη ο Ανδρέας Λοβέρδος, προσελκύοντας το ενδιαφέρον όχι μόνο των φιλάθλων αλλά και των τηλεοπτικών συνεργείων που βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να καλύψουν τον αγώνα. Ωστόσο, οι ερωτήσεις που δέχθηκε δεν ήταν αμιγώς αγωνιστικού χαρακτήρα, αλλά επεκτάθηκαν και σε ένα εντελώς διαφορετικό πεδίο, τη Eurovision.
Γνωστός για την αγάπη του στη μουσική, καθώς ασχολείται ενεργά με τα ντραμς, μάλιστα εχει πάρει και σχετικά μαθήματα ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν απέφυγε να απαντήσει. Όταν ρωτήθηκε για το τραγούδι του Akyla, εξέφρασε με ειλικρίνεια την άποψή του, δηλώνοντας ότι δεν του αρέσει καθόλου. Η τοποθέτησή του, αν και σύντομη, έδωσε έναν πιο ανάλαφρο τόνο στη συνομιλία με τον κόσμο, αναδεικνύοντας μια διαφορετική πτυχή της προσωπικότητάς του πέρα από την πολιτική.
Η σκηνή πάντως είχε και μια δόση χιούμορ, καθώς δεν είναι και το πιο συνηθισμένο να ρωτάς έναν πολιτικό για τη Eurovision εν μέσω μάλιστα αγώνα μπάσκετ. Ο ίδιος πάντως φάνηκε άνετος, απάντησε χωρίς περιστροφές και έδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα να μιλά και για πιο «χαλαρά» θέματα, πέρα από τα αυστηρά πολιτικά.
Δείτε το σχετικό βίντεο
Τελευταίες Ειδήσεις
- Τα Μερομήνια προβλέπουν «σκληρό» καλοκαίρι: Ποιος θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας
- Τεκτονικές αλλαγές σε νέα δημοσκόπηση: Τα 2 κόμματα που εξαφάνισε ο Τσίπρας με το καλημέρα
- Το πρώτο… καλλιτεχνικό μπαμ του Τσίπρα: Ο ηθοποιός που κλείνει στο νέο κόμμα