Η έκπληξη ολοκληρώθηκε: Αφήνει τον Λαζόπουλο ο Αντώνης Σαμαράς

Συνάντηση Σαμαρά - Τασούλα: Τι συζητήθηκε για την εξωτερική πολιτική και την συνταγματική αναθεώρηση

Ο Αντώνης Σαμαράς δίνει... πάσα στον Λάκη Λαζόπουλο και ο τελευταίος ετοιμάζεται να προκαλέσει νέο πλήγμα στη Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Και επιστρέφουμε στο θέμα των υποκλοπών. Μπορεί ο εισαγγελέας να μην έκρινε σκόπιμο να ανασυρθεί εκ νέου η υπόθεση, ωστόσο αυτή ουσιαστικά δεν έχει κλείσει. Υπάρχουν πρόσωπα που τη κρατούν ορθάνοιχτη και απειλούν τη Κυβέρνηση Μητσοτάκη πως θα κάνουν τα πάντα για να τη φέρουν στο προσκήνιο. Όπως για παράδειγμα ο Αντώνης Σαμαράς. Όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης. Όπως ο Λάκης Λαζόπουλος.

Γλίτωσε από τον Σαμαρά ο Μητσοτάκης, όχι όμως και από τον Λαζόπουλο

Ο Ανδρουλάκης σε κάθε του παρουσία στο βήμα της Βουλής πετάει το γάντι στον πρωθυπουργό. Του υπενθυμίζει πως το predator τον έβαλε στο στόχαστρο. Του ζητά να δώσει απαντήσεις αναφορικά με το γιατί. Το ίδιο έκανε πριν από λίγο καιρό και ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε ζητήσει τον λόγο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Περίμενε καρτερικά μια απάντηση στο γιατί ο ίδιος είναι ο μόνος πρωθυπουργός στην ιστορία, ο οποίος έχει πέσει θύμα υποκλοπών επί εποχής κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγο καιρό από το βήμα της Βουλής ο κ. Σαμαράς, απευθυνόμενος προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρθηκε στο θέμα των υποκλοπών λέγοντας τα εξής: «Μέσα σε αυτό το πνιγηρό περιβάλλον, να θέσω κι ένα ερώτημα για το μείζον θεσμικό θέμα, των υποκλοπών: Κύριε πρωθυπουργέ, τόσο καιρό έχει διερευνήσει κάποια κρατική υπηρεσία το γιατί παρακολουθούσαν το τηλέφωνό μου, του μόνου πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδος, κάποιοι “ιδιώτες”; Και πώς το κατάφεραν αυτό, οι “ιδιώτες”, κάτω από τη μύτη ενός ολόκληρου κράτους; Φαντάζομαι ότι έχετε διατάξει κάποια σχετική έρευνα. Θα περιμένω την απάντηση».

Τελικά όμως όπως φαίνεται, από αλλού θα το βρει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ούτε από τον Ανδρουλάκη, ούτε από τον Σαμαρά. Η μήνυση θα έρθει από τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο ηθοποιός, κωμικός και παρουσιαστής όπως έχει γίνει γνωστό τα τελευταία 24ωρα ετοιμάζεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Θα καταθέσει μήνυση προς τη Κυβέρνηση επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάσυρση της υπόθεσης των υποκλοπών. Μη ξεχνάμε πως και το δικό του όνομα βρίσκεται στη λίστα των προσώπων που παρακολουθήθηκαν από το predator. Γλίτωσε από τον Σαμαρά ο Μητσοτάκης, όχι όμως και από τον Λαζόπουλο.

Η έκπληξη ολοκληρώθηκε: Αφήνει τον Λαζόπουλο ο Αντώνης Σαμαράς

Λαζόπουλος για υποκλοπές: «Γιατί δεν ζητάτε το τιμολόγιο από τον Ντίλιαν; Να το λήξουμε το θέμα»

Στο θέμα των υποκλοπών και συγκεκριμένα στις δηλώσεις του Ταλ Ντίλιαν, ο οποίος ουσιαστικά έδειξε την κυβέρνηση για το σκάνδαλο, αναφέρθηκε μέσα από το πρόσφατο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» στο MEGA ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Η Νέα Δημοκρατία κουκουλώνει, αλλά ο χρόνος ξεκουκουλώνει και θα τα ξεκουκουλώσει όλο ο χρόνος, διότι όσο δυνατίζει η εξουσία τους, δυναμώνει η φασίζουσα νοοτροπία, λυσσομανάν οι ομάδες αλητείας και οι λοιπές άπειρες στράτευσης των τρολ που πληρώνονται από Έλληνες πολίτες» είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος. «Τώρα καταλαβαίνω γιατί οι επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται αρχιχουντικοί ή πρωτομάστοροι της χούντας ή με τη γενική ονομασία Αδόνηδες, για να χτίσουν αυτή την ηδιάζουσα δικτατορία, αυτή την εφταετία που έχουμε ζήσει ήδη, που ζητάει και παράταση».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Ταλ Ντίλιαν ότι «δρούμε αυστηρά σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανονισμούς εξαγωγών, παρέχοντας τεχνολογία μόνο σε κυβερνήσεις και υπηρεσίες επιβολής του νόμου, παρέχοντας τεχνολογία μόνο σε κυβερνήσεις» σχολίασε «κύριε Μητσοτάκη, δεν είστε στην κυβέρνηση εσείς; Κύριε Μητσοτάκη, πάλι τούτο θα πω και μόνο. Και μόνο η δική μου ημέρα παρακολούθησες με Pretator αποδεικνύει περίτρανα τη συνεργασία ΕΥΠ και Pretator. Γιατί με παρακολουθήσατε και με την ΕΥΠ δεν πειράζει, εντάξει και στα δύο. Εσείς που δεν νομίζω να υπάρχει άλλος, εσείς πήρατε την ΕΥΠ με το καλημέρα σας και αλλάξατε τον νόμο για να διορίσετε διοικητή της ΕΥΠ, αυτόν που θέλατε, εσείς έχετε μόνο ευθύνη».

«Εγώ έναν τρόπο έχω να σας πω. Ζητήστε το τιμολόγιο. Βάλτε τους δικαστές, δικοί σας είναι, να ζητήσουν το τιμολόγιο. Πρέπει ο κύριος Ντίλιαν να δώσει το τιμολόγιο. Εσείς πάντως δεν το πληρώσατε. Άρα αυτός δεν θα έχει τιμολόγιο από εσάς. Γιατί δεν το ζητά ο εισαγγελέας; Να το λήξουμε το θέμα» κατέληξε.

Τελευταίες Ειδήσεις