Ο Τραμπ επιμένει για Κίμελ – «Πότε θα απολυθεί αυτός ο καθόλου αστείος τύπος;»

kimmel

O Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε ξανά στον κωμικό τηλεπαρουσιαστή, Τζίμι Κίμελ, απαιτώντας την απόλυσή του από το δίκτυο ABC.

H αντιπαράθεση του Αμερικανού προέδρου με τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή όσο πάει και παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού για δεύτερη φορά ο πρώτος απαίτησε τη απόλυσή του.

«Πότε θα απολύσει το δίκτυο ψευδών ειδήσεων ABC τον καθόλου αστείο Τζίμι Κίμελ, ο οποίος διευθύνει με ανικανότητα μία από τις εκπομπές με τις χαμηλότερες τηλεθεάσεις στην τηλεόραση; Ο κόσμος είναι εξοργισμένος. Ελπίζω να γίνει σύντομα!!! Πρόεδρος DJT» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Τραμπ.

Ο Τζίμι Κίμελ βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω σάτυρας που έκανε στην εκπομπή του, όταν αναφέρθηκε στη Μελάνια Τραμπ ως «εκθαμβωτική μέλλουσα χήρα», με το timing να συμπίπτει με την τελευταία απόπειρα δολοφονία κατά του προέδρου των ΗΠΑ.

Ο τηλεπαρουσιαστής τόνισε πως το σχόλιό του δεν είχε καμία σχέση με προτροπή σε βία, ενώ από πλευράς Disney (μητρική του ABC) τοποθετήθηκε ο Τζέιμς Γκόρμαν, αναφέροντας:

«Είναι δουλειά του νέου διευθύνοντος συμβούλου της Walt Disney, Τζος Ντ’ Αμάρο, και της ομάδας του να αποφασίσουν την αντίδραση της ομάδας στη διαμάχη μεταξύ του Λευκού Οίκου και του παρουσιαστή της βραδινής εκπομπής του ABC» πετώντας ουσιαστικά «το μπαλάκι» στον Αμάρο.

Τελευταίες Ειδήσεις