
«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Καλαμάτα μετά τον εντοπισμό νεκρού άνδρα σε στάβλο.
Το πτώμα εντοπίστηκε σήμερα (28/4) στον οικισμό Μπουρνιά και συγκεκριμένα μέσα σε στάβλο, με τα μέχρι τώρα στοιχεία να δείχνουν πως πρόκειται για δολοφονία.
Ο 42χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, φιλοξενούνταν σε σπίτι ομοεθνούς του και βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος από σφαίρα στο κεφάλι. με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό να παραμένουν αδιευκρίνιστες.
Στην περιοχή αναμένεται να φτάσει ιατροδικαστής από την Κόρινθο προκειμένου να εξετάσει τα ακριβή αίτια θανάτου του άντρα.
Οι Αρχές διεξάγουν ήδη έρευνες προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν επρόκειτο για πυροβόλο όπλο, ενώ αναζητούν και τον δράστη, ο οποίος σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται κάτοικοι της περιοχής, ήταν κάποιος εργαζόταν για λογαριασμό του θύματος.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Ριψοκίνδυνη απόφαση της Μαρίας Καρυστιανού…
- Αιφνιδιασμός Σαμαρά με 10%
- Τσίπρας, Καρυστιανού ή Ανδρουλάκης; Ποιον βλέπουν οι δημοσκόποι φαβορί για τη δεύτερη θέση