
Οι επιθεωρητές έκαναν έλεγχο για υπόθεση υπαλλήλου της Πλεύσης
Σοβαρό λεκτικό επεισόδιο μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και δύο υπαλλήλων της Επιθεώρησης Εργασίας εκτυλίχθηκε εχθές καθώς η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας βρέθηκε στην Επιθεώρηση για την υπόθεση αντιδικίας αντιδικία που είχε με πρώην υπάλληλο του κόμματος της.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, υποστήριξε ότι οι δύο υπάλληλοι επιχείρησαν να την εκβιάσουν. Να σημειωθεί ότι στο σημείο ήταν και η δικηγόρος της υπαλλήλου που είχε την αντιδικία.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ζήτησε από τον Επιθεωρητή Εργασίας και έναν υπάλληλο ακόμα να τους ακολουθήσει στο ΑΤ Ομονοίας για να δώσουν κατάθεση.
Τελικά ο επιθεωρητής συνελήφθη μετά την καταγγελία της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ο Επιθεωρητής Εργασίας της Ανεξάρτητης Αρχής έχει κληθεί να εξετάσει το βάσιμο ή μη της καταγγελίας μίας εργαζόμενης στην «Πλεύση Ελευθερίας», η οποία είχε καταγγείλει το κόμμα της Κωνσταντοπούλου για μη καταβολή δεδουλευμένων και για άσκηση βίας και παρενόχλησης.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Γιώργος Μαζωνάκης: H προκλητική ατάκα της γιατρού όταν ενημερώθηκε πως κατηγορείται για ανθρωποκτονία
- Στοιχεία-σοκ: Τι έδειχνε η φωτογραφία που τράβηξε η γιατρός τον νεκρό Γιώργο Μαζωνάκη
- Νέο άδειασμα στην Καρυστιανού: Ο δήμαρχος που της… έκλεισε τη πόρτα