
Εξελίξεις γύρω από τη στυγερή δολοφονία του γιου ταξιάρχου της ΕΛΑΣ στον Άγιο Δημήτριο, αφού ένας 20χρονος προσήχθη ως ύποπτος και ανακρίνεται από τις Αρχές.
Ο φερόμενος ως δράστης βρίσκεται στη ΓΑΔΑ με συνήγορο, ενώ φέρεται να είχε διαφορές με το θύμα για μία γυναίκα και πάνω στον καυγά τους έγινε το μοιραίο.
Ο 25χρονος γιος του ταξίαρχου, που έπεσε νεκρός φέροντας τραύματα από μαχαίρι χθες (22/4) το βράδυ στο πάρκο Ασυρμάτου στον Άγιο Δημήτριο, είχε σημάδια πάλης, όπως επεσήμανε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του. Επίσης έφερε και δύο ακόμα μικρά τραύματα στον λαιμό και ένα στο κεφάλι.
Το χρονικό της δολοφονίας
Η αστυνομία φτάνοντας στο σημείο χθες μετά περίπου 21:30 το βράδυ βρήκε τον νεαρό άνδρα νεκρό με τραύμα από μαχαίρι στο ύψος της καρδιάς.
Για το περιστατικό ενημέρωσε ένα αλλοδαπός που τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε πως ένας νεαρός άνδρας είναι αιμόφυρτος στο Πάρκο Ασυρμάτου στη συμβολή με την οδό Ελπίδας.
Η τραγική ειρωνεία με τον πατέρα του θύματος
Δραματικές στιγμές βιώνει η οικογένεια του υψηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ μετά την τραγική εξέλιξη με τον γιο του, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο Πάρκο Ασυρμάτου, στον Άγιο Δημήτριο. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο ίδιος ενημερώθηκε για περιστατικό στην περιοχή και έσπευσε στο σημείο, χωρίς αρχικά να γνωρίζει ότι το θύμα ήταν ο 25χρονος γιος του. Όταν έφτασε, είδε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.Α.Σ. γύρω από τη σορό και αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί.
Τελευταίες Ειδήσεις
- «Για να το συνδέσω με την Ιθάκη»: Το επικό σκίτσο του Πετρουλάκη για το νέο κόμμα Τσίπρα, για το οποίο μιλούν όλοι σήμερα
- Τα Μερομήνια προβλέπουν «σκληρό» καλοκαίρι: Ποιος θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας
- Τεκτονικές αλλαγές σε νέα δημοσκόπηση: Τα 2 κόμματα που εξαφάνισε ο Τσίπρας με το καλημέρα