
Πήγε μόνη της στο αστυνομικό τμήμα όταν ενημερώθηκε ότι αναζητείται από την αστυνομία.
Η influencer και επιχειρηματίας Ιωάννα Τούνη συνελήφθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Αναζητούνταν στα όρια του αυτοφώρου, μετά από μήνυση που της υπέβαλλε το άτομο που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή για την υπόθεση του revenge porn.
Σύμφωνα με πληροφορίες πήγε μόνη της στο ΑΤ Λευκού Πύργου μόλις ενημερώθηκε ότι την αναζητούν.
Ο λόγος του αυτοφώρου
Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή influencer συνάντησε το βράδυ της Παρασκευής τον έναν από τους δύο άντρες που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση του revenge porn. Μη μπορώντας να ανεχτεί την παρουσία του, η Ιωάννα Τούνη ζήτησε από τους υπεύθυνους του καταστήματος να τον απομακρύνουν.
Όμως το αίτημά της δεν ικανοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποχωρήσει η ίδια από το χώρο. Ωστόσο πριν φύγει, τράβηξε βίντεο τον συγκεκριμένο άντρα, αποκαλύπτοντας το όνομά και το πρόσωπό του στα social media. Έτσι, εκείνος υπέβαλε μήνυση σε βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση.
Τελευταίες Ειδήσεις
- ΣΚΑΪ, πρώην σύντροφοι και… θανατική ποινή: Το τριπλό χτύπημα που εξόργισε τον Τσίπρα
- Η τρίτη δύναμη χωρίς κόμμα: Το παράδοξο των 27 που αλλάζουν το παιχνίδι
- Ο δρόμος Μητσοτάκη προς την κάλπη: Τραμπ, ΔΕΘ, Μάρμαρα, εκλογές


