
Ο διοικητής του ιρανικού ναυτικού «είχε αίμα στα χέρια του», δηλώνει ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ
Καμία διάθεση για αποκλιμάκωση των συγκρούσεων – πόσο μάλλον για παύση των εχθροπραξιών – δεν δείχνει ο Μπένιαμιν Νετανιάχου, με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, να ρίχνει με ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ και άλλο λάδι στη φωτιά και στο ήδη τεταμένο κλίμα.
אנחנו ממשיכים לתקוף בעוצמה את המטרות של משטר הטרור האיראני.
אמש חיסלנו את מפקד חיל הים של משמרות המהפכה. לאיש הזה יש הרבה דם על הידיים, ובנוסף הוא זה שהוביל את סגירת מצרי הורמוז.
זו עוד אחת מהדוגמאות של שיתוף הפעולה בינינו לבין ידידתנו ארה”ב, במטרה המשותפת להשיג את מטרות המלחמה pic.twitter.com/8mrBRBIh9x
— ראש ממשלת ישראל (@IsraeliPM_heb) March 26, 2026
«Συνεχίζουμε να χτυπάμε, με όλη μας τη δύναμη, στόχους του ιρανικού καθεστώτος. Χθες το βράδυ, εξουδετερώσαμε τον διοικητή του ναυτικού των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης. Αυτό το άτομο έχει πολύ αίμα στα χέρια του και ήταν επίσης υπεύθυνο για το κλείσιμο του Στενού του Ορμούζ» υποστήριξε ο Νετανιάχου.
Τελευταίες Ειδήσεις
- «Για να το συνδέσω με την Ιθάκη»: Το επικό σκίτσο του Πετρουλάκη για το νέο κόμμα Τσίπρα, για το οποίο μιλούν όλοι σήμερα
- Τα Μερομήνια προβλέπουν «σκληρό» καλοκαίρι: Ποιος θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας
- Τεκτονικές αλλαγές σε νέα δημοσκόπηση: Τα 2 κόμματα που εξαφάνισε ο Τσίπρας με το καλημέρα