
Κακουργηματική δίωξη στα δύο άτομα που ήταν μαζί με το θύμα – Απολογείται στο Σάββατο (21/03) ο 19χρονος
Αναβαθμίστηκε η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο 19χρονος φίλος του άτυχου Κλεομένη, που έχασε τη ζωή του από θανάσιμα χτυπήματα με μαχαίρι, την περασμένη εβδομάδα, στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Ο 19χρονος έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης νωρίς σήμερα (19/3) το μεσημέρι, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, προκειμένου να απολογηθεί.
Ο νεαρός, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, είχε παρουσιαστεί στις αρχές, αυτοβούλως, την περασμένη Κυριακή, ενώ μαζί με ένα ακόμη άτομο, που δεν έχει συλληφθεί, κατηγορήθηκε σε βαθμό πλημμελήματος, για συμμορία, διακεκριμένη περίπτωση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη. Ωστόσο, σήμερα, η κατηγορία αναβαθμίστηκε σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.
Ο 19χρονος δεν ήταν δυνατόν να κρατηθεί, λόγω παρέλευσης πενθημέρου και αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι να απολογηθεί, μετά και την αναβάθμιση της κατηγορίας, το ερχόμενο Σάββατο 21/3.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Το έφερε στη βουλή: Ο βουλευτής της ΝΔ που ρώτησε γιατί οι παπάδες δεν μπορούν να έχουν όπλα
- Φουλ επίθεση Σαμαρά μετά τη ΔΕΘ: Όλα τα γαλάζια πρόσωπα που κλέβει απ’ τη ΝΔ, χτυπώντας την εκεί που πονάει
- Phantom στην Τανάγρα: Τα 2 στοιχεία που λύνουν το μυστήριο της πτώσης