
Η Air France παρατείνει μέχρι την Πέμπτη την αναστολή των πτήσεων προς τη Μέση Ανατολή
Μόλις τρεις ημέρες μετά την ακύρωση όλων των πτήσεων, λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή, οι πτήσεις ετοιμάζονται να αρχίσουν ξανά απόψε (02/03), σε «περιορισμένο» βαθμό από τα αεροδρόμια του Ντουμπάι.
Η εταιρεία που διαχειρίζεται τα αεροδρόμια ανακοίνωσε ότι θα επαναληφθούν από απόψε οι αναχωρήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο DXB και από το αεροδρόμιο DWC0 (Dubai World Central – Al Maktoum International).
Αντίθετα στη Γαλλία, η εταιρεία Air France αποφάσισε να παρατείνει την αναστολή πτήσεων προς τους τέσσερις προορισμούς της Μέσης Ανατολής που εξυπηρετεί, τουλάχιστον μέχρι και την Πέμπτη. «Λόγω της κατάστασης ασφαλείας, η εταιρεία αποφάσισε να παρατείνει την αναστολή των πτήσεων της από και προς το Τελ Αβίβ, τη Βηρυτό, το Ντουμπάι και το Ριάντ μέχρι τις 5 Μαρτίου, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της ημερομηνίας», ανέφερε η γαλλική εταιρία. Η επανάληψη των πτήσεων θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις στην περιοχή.
Τελευταίες Ειδήσεις
- ΣΚΑΪ, πρώην σύντροφοι και… θανατική ποινή: Το τριπλό χτύπημα που εξόργισε τον Τσίπρα
- Η τρίτη δύναμη χωρίς κόμμα: Το παράδοξο των 27 που αλλάζουν το παιχνίδι
- Ο δρόμος Μητσοτάκη προς την κάλπη: Τραμπ, ΔΕΘ, Μάρμαρα, εκλογές


