
Η Air France παρατείνει μέχρι την Πέμπτη την αναστολή των πτήσεων προς τη Μέση Ανατολή
Μόλις τρεις ημέρες μετά την ακύρωση όλων των πτήσεων, λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή, οι πτήσεις ετοιμάζονται να αρχίσουν ξανά απόψε (02/03), σε «περιορισμένο» βαθμό από τα αεροδρόμια του Ντουμπάι.
Η εταιρεία που διαχειρίζεται τα αεροδρόμια ανακοίνωσε ότι θα επαναληφθούν από απόψε οι αναχωρήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο DXB και από το αεροδρόμιο DWC0 (Dubai World Central – Al Maktoum International).
Αντίθετα στη Γαλλία, η εταιρεία Air France αποφάσισε να παρατείνει την αναστολή πτήσεων προς τους τέσσερις προορισμούς της Μέσης Ανατολής που εξυπηρετεί, τουλάχιστον μέχρι και την Πέμπτη. «Λόγω της κατάστασης ασφαλείας, η εταιρεία αποφάσισε να παρατείνει την αναστολή των πτήσεων της από και προς το Τελ Αβίβ, τη Βηρυτό, το Ντουμπάι και το Ριάντ μέχρι τις 5 Μαρτίου, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της ημερομηνίας», ανέφερε η γαλλική εταιρία. Η επανάληψη των πτήσεων θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις στην περιοχή.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Θέλει να βάλει βάσεις για τη μεγάλη νίκη: Το ποσοστό που επιζητά η ΝΔ μετά τη ΔΕΘ
- «Κλείδωσε» το ψηφοδέλτιο της Αττικής: Τα ονόματα που ρίχνει στη μάχη το ΠΑΣΟΚ
- «Βούλωσέ το επιτέλους»: Ο Σκέρτσος θριαμβολογεί για τις πυρκαγιές και ο Πολάκης εξοργίζεται