
Οι γιατροί έκαναν ΚΑΡΠΑ 40 λεπτά
Ώρες αγωνίας για το 2,5 ετών κοριτσάκι, το οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», αφού έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα.
Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία Κύπρου, όπου το παιδί βρισκόταν με τον πατέρα του και υπήρχε αρκετός κόσμος. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το κοριτσάκι βρέθηκε μέσα στο σιντριβάνι.
Περαστικοί που αντιλήφθηκαν τι συνέβη, έβγαλαν το παιδί και ειδοποίησαν τις Αρχές. Στο σημείο έφτασαν πρώτοι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που επιχείρησαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, πριν φτάσει ασθενοφόρο.
Στο «Αγλαΐα Κυριακού» οι γιατροί έδωσαν μάχη επί περίπου 40 λεπτά για να το επαναφέρουν. Το παιδί επανήλθε, διασωληνώθηκε άμεσα, ωστόσο η κατάστασή του παραμένει σοβαρή.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχει και ασάφεια για την ηλικία, καθώς οι γιατροί την εκτίμησαν περίπου στα 2 έτη, ενώ οι γονείς ανέφεραν ότι είναι 5. Οι γονείς έχουν συλληφθεί για παραμέληση ανηλίκου και αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.
Τελευταίες Ειδήσεις
- ΣΚΑΪ, πρώην σύντροφοι και… θανατική ποινή: Το τριπλό χτύπημα που εξόργισε τον Τσίπρα
- Η τρίτη δύναμη χωρίς κόμμα: Το παράδοξο των 27 που αλλάζουν το παιχνίδι
- Ο δρόμος Μητσοτάκη προς την κάλπη: Τραμπ, ΔΕΘ, Μάρμαρα, εκλογές


