Χριστίνα Αλεξοπούλου: Σφοδρές αντιδράσεις για τη δήλωση της βουλευτού «Το τζάμπα πέθανε»

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Σφοδρές αντιδράσεις για τη δήλωση της βουλευτού «Το τζάμπα πέθανε»

Τι είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση της βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνας Αλεξοπούλου σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης των εκπαιδευτικών σε ακριτικές περιοχές που είναι αναγκασμένοι τα μίσα χρήματα του μισθού τους να τα δίνουν στο ενοίκιο.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Αλεξοπούλου απαντώντας σε σχετική ερώτηση καλεσμένη σε τηλεοπτικό σταθμό, απάντησε πως «Το τζάμπ

Στο άκουσμα των λεγομένων της ο παρουσιαστής έκανε τον σταυρό του, με την κ. Αλεξοπούλου να συνεχίζει:

«Εσείς τι υπονοείτε ότι θα μπορούσε (σ.σ. η κυβέρνηση) να δώσει πέντε ενοίκια πίσω για να πάρει ζακετούλα που λέγατε πριν; Αυτό με τις ζακέτες παλιά και τα παιδάκια που λιποθυμούσανε μας έστειλε στον ΣΥΡΙΖΑ που μας έκλεισε τις τράπεζες. Αυτή η ρητορική».

Όπως ήταν λογικό, αυτή η δήλωση προκάλεσε τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης με το ΠΑΣΟΚ να υποστηρίζει πως «η κυβέρνηση έχει χάσει την αίσθηση του μέτρου» και τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγ για «κυνισμό και αδυναμια κατανόησης της πραγματικότητας».

Τι απαντάει η Νέα Δημοκρατία

Τη δήλωση της Χριστίνας Αλεξοπούλου δεν άδησε ασχολίαστη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Χριστίνας Αλεξοπούλου και επιχείρησε να δικαιολογήσει τα λεγόμενά της, υπογραμμίζοντας ότι δεν απευθυνόταν στους πολίτες που έχουν υποστεί μεγάλη δοκιμασία την περίοδο της οικονομικής κρίσης, αλλά ήθελε να επισημάνει τις μαξιμαλιστικές πολιτικές άλλων ετών, όπως ακολουθήθηκε από το ΠαΣοΚ την δεκαετία του ‘80 αλλά και τα ταξίματα του Τσίπρα.

«Ίσως παρερμηνεύτηκε, ίσως δεν διατυπώθηκε σωστά αλλά απευθύνεται στα κόμματα της αντιπολίτευσης», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης.

Τελευταίες Ειδήσεις