
Η κίνηση αυτή, αν και σημαντική, φέρνει στο προσκήνιο και το ευρύτερο ζήτημα των μισθών των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ
Μια ακόμη χρονιά, η αλυσίδα Σκλαβενίτης και ο Γεράσιμος Σκλαβενίτης, επέλεξαν να προχωρήσουν σε έκτακτη οικονομική παροχή προς το σύνολο των εργαζομένων της εταιρείας, συνεχίζοντας μια πρακτική που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια.
Η κίνηση αυτή έρχεται σε μια περίοδο αυξημένων τιμών και πίεσης στα νοικοκυριά, καθιστώντας τη στήριξη των εργαζομένων ιδιαίτερα σημαντική.
Συγκεκριμένα, σε όλους τους 35.285 υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ καταβλήθηκε έκτακτη ενίσχυση ύψους 300 ευρώ, ως αναγνώριση της συμβολής τους στη θετική πορεία της εταιρείας την προηγούμενη χρονιά.
Το συνολικό ποσό που διέθεσε η διοίκηση ανέρχεται σε 10,6 εκατομμύρια ευρώ, με το μπόνους να δίνεται λίγο πριν το κλείσιμο του οικονομικού έτους, όπως συμβαίνει σταθερά τα τελευταία χρόνια.
Τελευταίες Ειδήσεις
- ΣΚΑΪ, πρώην σύντροφοι και… θανατική ποινή: Το τριπλό χτύπημα που εξόργισε τον Τσίπρα
- Η τρίτη δύναμη χωρίς κόμμα: Το παράδοξο των 27 που αλλάζουν το παιχνίδι
- Ο δρόμος Μητσοτάκη προς την κάλπη: Τραμπ, ΔΕΘ, Μάρμαρα, εκλογές


