H ατάκα της Νικόλ Κίντμαν για τις ερωτικές σκηνές στα γυρίσματα της ταινίας «Babygirl» που έγινε ξανά viral

H ατάκα της Νικόλ Κίντμαν για τις ερωτικές σκηνές στα γυρίσματα της ταινίας «Babygirl» που έγινε ξανά viral

Η είδηση του διαζυγίου, σε συνδυασμό με τις τολμηρές αποκαλύψεις της Κίντμαν δημιουργούν έντονη συζήτηση.

Το όνομα της Νικόλ Κίντμαν βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όχι μόνο λόγω του διαζυγίου της, αλλά και για μια παλιότερη ατάκα σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «The Sun».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός περνά μια κρίσιμη προσωπική περίοδο, μετά τον χωρισμό της από τον Κιθ Έρμπαν, αλλά ένα παλιότερο σχόλιό της για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Babygirl» επανέρχεται στο προσκήνιο.

Στο ερωτικό δράμα της Χαλίνα Ράιν, που κυκλοφόρησε το 2024, η 58χρονη ηθοποιός υποδύεται μια ισχυρή CEO την Ρόμι Μάθις, η οποία δεν περνάει καλά στον γάμο της και ξεκινά μια παθιασμένη σχέση με τον νεαρό ασκούμενό της Σάμιουελ, τον οποίο ενσαρκώνει ο Χάρις Ντίκινσον. Η Νικόλ Κίντμαν, λοιπόν, μιλώντας για την ταινία, είχε αποκαλύψει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα των προσωπικών σκηνών και η ατάκα της έχει γίνει ξανά viral.

Όπως είχε δηλώσει, υπήρχαν στιγμές που η συναισθηματική και σωματική ένταση την οδήγησαν σε σημείο εξάντλησης: «Υπήρχαν στιγμές που γύριζα και σκεφτόμουν, “δεν θέλω πια να έχω οργασμό”. Δεν με ένοιαζε αν δεν με άγγιζε ποτέ ξανά κανείς. Ήταν τόσο έντονο και συνεχές, που κατέληξε σχεδόν σε επαγγελματική εξουθένωση», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το TMZ και το People, η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν, ύστερα από 19 χρόνια γάμου. Η αίτηση κατατέθηκε στο Νάσβιλ, όπου ζούσε το ζευγάρι, με την αιτιολογία «αγεφύρωτων διαφορών». Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Τελευταίες Ειδήσεις