
«Ψήνεται» μεταγραφή
Η ΝΔ φαίνεται να συνεχίζει τη στρατηγική ενίσχυσης της κοινοβουλευτικής της ομάδας με νέες προσθήκες. Μετά την ένταξη του Ανδρέα Λοβέρδου έρχεται στο προσκήνιο το σενάριο μιας ακόμη μεταγραφής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βουλευτής της «Νίκης» φέρεται να έχει εκφράσει εδώ και αρκετό καιρό την πρόθεσή του να περάσει στην «γαλάζια» παράταξη.
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν στο mononews,gr πως το μόνο που απομένει είναι ένα νεύμα από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τη νέα αυτή προσχώρηση.
Εάν το σενάριο επιβεβαιωθεί, τότε η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ δεν θα παραμείνει στους 156 βουλευτές, αλλά θα αποκτήσει έναν ακόμη, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το μπλοκ της κυβερνητικής πλειοψηφίας.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Βορίζια: 400 αστυνομικοί στο χωριό και τα 3 αδέλφια παραδόθηκαν μόνα τους – Πώς έφτασαν στα ίχνη τους, αλλά τους έχασαν
- Υπόθεση ΕΛΤΑ: Τα κλάματα του CEO του Υπερταμείου που «πάγωσαν» τους Νεοδημοκράτες, η «κεφαλή επί πίνακι» του Σκλήκα και η «καυτή πατάτα» στα χέρια της κυβέρνησης
- «Μύλος» στο ΠΑΣΟΚ: Κανένας δεν είναι με κανέναν κι όλοι εναντίον του Ανδρουλάκη – Γιατί το κόμμα μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα