Νέα βόμβα μετά τον Λοβέρδο: Ποιο πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ χτυπάει η ΝΔ

pasok

Ποιος... μετακομίζει;

Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google

Μετά την μετακίνηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη ΝΔ, οι πολιτικοί ψίθυροι δεν σταματούν. Στο παρασκήνιο ακούγεται έντονα το όνομα ενός ακόμη πρωτοκλασάτου στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που φέρεται να βρίσκεται στο μικροσκόπιο του κυβερνώντος κόμματος.

Συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο μεταγραφής του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου έχει αρχίσει να συζητείται όλο και περισσότερο, καθώς ο Αρκάς πολιτικός φαίνεται να διατηρεί το τελευταίο διάστημα στενότερες σχέσεις με κορυφαία πρόσωπα της ΝΔ απ’ ό,τι με αρκετούς «συντρόφους» του στη Χαριλάου Τρικούπη, σύμφωνα με το powergame.gr.

Η πιθανότητα αυτή, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, έρχεται να ταράξει ξανά τα νερά στο πολιτικό σκηνικό, τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να βρει σταθερά πατήματα. Για τη ΝΔ, η ενίσχυση με ακόμη ένα στέλεχος από τον χώρο της Κεντροαριστεράς θα συνιστούσε δεύτερο διαδοχικό «χτύπημα», ενισχύοντας το αφήγημα περί ανοίγματος προς το κέντρο.

Τελευταίες Ειδήσεις