
Ποιος... μετακομίζει;
Μετά την μετακίνηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη ΝΔ, οι πολιτικοί ψίθυροι δεν σταματούν. Στο παρασκήνιο ακούγεται έντονα το όνομα ενός ακόμη πρωτοκλασάτου στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που φέρεται να βρίσκεται στο μικροσκόπιο του κυβερνώντος κόμματος.
Συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο μεταγραφής του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου έχει αρχίσει να συζητείται όλο και περισσότερο, καθώς ο Αρκάς πολιτικός φαίνεται να διατηρεί το τελευταίο διάστημα στενότερες σχέσεις με κορυφαία πρόσωπα της ΝΔ απ’ ό,τι με αρκετούς «συντρόφους» του στη Χαριλάου Τρικούπη, σύμφωνα με το powergame.gr.
Η πιθανότητα αυτή, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, έρχεται να ταράξει ξανά τα νερά στο πολιτικό σκηνικό, τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να βρει σταθερά πατήματα. Για τη ΝΔ, η ενίσχυση με ακόμη ένα στέλεχος από τον χώρο της Κεντροαριστεράς θα συνιστούσε δεύτερο διαδοχικό «χτύπημα», ενισχύοντας το αφήγημα περί ανοίγματος προς το κέντρο.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Ανέβηκε κι άλλο: Το ποσοστό του Σαμαρά σε νέα δημοσκόπηση εξέπληξε και τον ίδιο
- «Αλλιώς θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη»: Το ποσοστό που προβλέπει ο γκουρού των δημοσκοπήσεων ότι θα πάρει ο Τσίπρας στις εκλογές
- Θεωρεί ότι θα φέρουν πιο πολλές ψήφους απ’ τον 13ο μισθό: Οι 2 φόροι που καταργεί στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης