Έπαιξε ξανά το χαρτί του Πούτιν ο Βελόπουλος…

Με το θάρρος του 10% στις δημοσκοπήσεις: «Ξέφυγε» τελείως ο Βελόπουλος (Vid)

Το «χαρτί Πούτιν» παραμένει σταθερό εργαλείο στο πολιτικό του οπλοστάσιο

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος φαίνεται πως έχει «λύση» για όλα – από τη φαλάκρα και την άνοια, μέχρι… τις πυρκαγιές.

Μετά τα περίφημα θαυματουργά σκευάσματα που έχει κατά καιρούς προωθήσει, τώρα παρουσιάζει ως «θεραπεία» για τα δάση μια ιδέα που έρχεται, πού αλλού, από τη Ρωσία.

Σε πρόσφατη ανάρτησή του, ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε πως η Ελλάδα θα μπορούσε να σωθεί αν ζητούσε βοήθεια από τον Βλαντίμιρ Πούτιν, ασκώντας ταυτόχρονα κριτική στον πρωθυπουργό για την «εμμονή» του στις ανεμογεννήτριες και την «απροθυμία» του να απευθυνθεί στη Μόσχα.

Η ρητορική του συνδυάζει φιλοπουτινισμό με δόσεις θεωριών συνωμοσίας, δημιουργώντας ένα πολιτικό «κοκτέιλ» που, αν μη τι άλλο, δεν περνά απαρατήρητο. Και αν για τις πυρκαγιές ο Βελόπουλος έχει ήδη βρει τον… Ρώσο σωτήρα, ίσως κάπου στο ράφι του να υπάρχει και κάποια «μαγική» συνταγή για τη δυσπεψία που προκαλούν τέτοιες δηλώσεις.

Τελευταίες Ειδήσεις