
Κανείς δεν το περίμενε
Ένα σημαντικό έργο του Άγγελου, φιλοτεχνημένο το 1988, παρουσιάστηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας της εκπομπής «Cash or Trash».
Η πωλήτρια διευκρίνισε ότι ενεργούσε εκ μέρους της ιδιοκτήτριας, τονίζοντας ότι ο πίνακας δεν της ανήκει προσωπικά.
Ο Άγγελος, ένας ζωγράφος με ξεχωριστή πορεία στην ελληνική εικαστική σκηνή, έχει συνδέσει το όνομά του με έντονα χρώματα και βαθιά συμβολισμό, καθιστώντας τα έργα του περιζήτητα ανάμεσα σε συλλέκτες και γνώστες της τέχνης.
Το συγκεκριμένο έργο, που αποκτήθηκε από τη γνωστή γκαλερί «Πετράκης» τη δεκαετία του ’80, φέρει τα χαρακτηριστικά ενός συλλεκτικού κομματιού υψηλής αξίας. Πρόκειται για λάδι σε καμβά, το οποίο παρουσιάστηκε με την αυθεντική του κορνίζα από το εργαστήριο – στοιχείο που ενισχύει περαιτέρω την καλλιτεχνική και ιστορική του βαρύτητα.
Παρά την προσφορά των 3.800 ευρώ, η πωλήτρια έκρινε ότι το ποσό δεν αντανακλούσε την πραγματική αξία του έργου, με αποτέλεσμα να απορρίψει την πρόταση και να μην ολοκληρωθεί η πώληση.