Εύα Καϊλή: Το… τοξικό τέρας που κατηγορεί για όσα της συμβαίνουν

«Κατάργησαν την Kafala»: Το βίντεο με την απίθανη ατάκα της Εύας Καϊλή για το… πρωτοπόρο Κατάρ

Παραμένει στις φυλακές του Χάρεν 

Σε οριστική ρήξη φαίνεται πως έχει έρθει η Εύα Καϊλή με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, στον απόηχο των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate που συντάραξε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του δικηγόρου της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο οποίος ανέφερε πως «αισθάνεται προδομένη για τη βαλίτσα, από τον άνθρωπο που εμπιστεύθηκε. Αναρωτιέται πώς επέτρεψε σε αυτό το “τοξικό τέρας” να είναι μέσα στο σπίτι τους και να μην την έχει ενημερώσει”».

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ο Φραντσέσκο Τζόρτζι αναμένεται να μιλήσει ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου στις Βρυξέλλες, την ερχόμενη Πέμπτη (26/1), προκειμένου να κριθεί αν θα παραμείνει προφυλακισμένος ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Την ίδια ώρα βέβαια, η Εύα Καϊλή παραμένει στις φυλακές του Χάρεν, ενώ σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, μετά από 45 ημέρες εγκλεισμού μακριά από την οικογένειά της, τα αποθέματα δύναμης και θάρρους λιγοστεύουν, ωστόσο συνεχίζει να δίνει τον αγώνα της.

«Δεν είναι αξιόπιστος ο κύριος Παντσέρι. Δεν μπορεί να πει παρά μόνο κουβέντες ότι κάπου την έχει δει» σημείωσε ο δικηγόρος της για την πολυαναμενόμενη κατάθεση του Ιταλού ευρωβουλευτή που αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση μετά τη συμφωνία που έκανε με τις βελγικές Αρχές. «Ξέρουν ήδη με ποιον μιλούσε ο Παντσέρι. 6 μήνες τον παρακολουθούσαν και δεν ακούστηκε το όνομα της Καϊλή», σημειώνει από την πλευρά του ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.