Ψευτογιατρός: Η… σχέση του με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Ψευτογιατρός: Η... σχέση του με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η δράση του 66χρονου σοκάρει

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από τη δράση του νέου ψευτογιατρού. Ο 66χρονος Διονύσης Τριανταφύλλου κατηγορείται πως εξαπάτησε τουλάχιστον 15 άτομα με νευρολογικές ασθένειες κάνοντάς τους ενέσεις με δήθεν βλαστοκύτταρα και πεπτίδια. Από τις έως τώρα καταθέσεις, θεωρείται βέβαιο ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι ασθενείς που έπεσαν στα «δίχτυα» του 66χρονου, καθώς η αστυνομία δεν κατάφερε να διασταυρώσει τα στοιχεία τους κατά την προανάκριση.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, δόθηκαν με ταχύτατες διαδικασίες στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη η φωτογραφία του ψευτογιατρού και τα στοιχεία ταυτότητας του.

Οι αρχές, εκτιμούν πως με τη δημοσιοποίηση, περισσότερα άτομα θα αναγνωρίσουν το πρόσωπο του φυσιοθεραπευτή.

Ασθενείς ταξίδευαν στη Γερμανία με δικά τους έξοδα για να υποβληθούν σε δήθεν απαραίτητες εξετάσεις από τον Γερμανό συνεργό του. Ο 72χρονος γενικός ιατρός, που παρουσιαζόταν ως γενετιστής ή νευρολόγος, είχε υποδεχτεί δεκάδες ασθενείς από την Ελλάδα, τους οποίους στη συνέχεια προέτρεπε να ακολουθούν τις οδηγίες του 66χρονου.

Ιδιοκτήτης κλινικής στη πόλη Ostfildern, ανέφερε στις αρχές ότι ο συγκεκριμένος γιατρός τους παρέπεμψε για άσκοπες εξετάσεις, 17 Έλληνες ανάμεσα στο 2014 και το 2017. Είναι ενδεικτικό ότι η ετικέτα που είχαν τα δήθεν θαυματουργά φιαλίδια, τα οποία αγόραζαν «χρυσά» τα θύματα του φυσιοθεραπευτή, ανέγραφαν πάνω τους ιστοσελίδα, που παρέπεμπε στο ιατρείου του Γερμανού γιατρού.

Οι πελάτες στο… Χόλιγουντ και η βασίλισσα Ελισάβετ

«Μέσα σε δύο χρόνια θα είναι και πάλι όπως τη γέννησε η μαμά της» είπε σε συγγενή ασθενή του ο ψευτογιατρός, περιγράφοντας τα γιατροσόφια του, σύμφωνα με το thetoc.gr.

Μάλιστα θέλοντας να πείσει την οικογένεια να ταξιδέψει για εξετάσεις στη Στουτγκάρδη, ανέφερε ότι ο Γερμανός συνεργός του, έκανε παρόμοιες θεραπείες στη… βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας!

Ακόμα και πελάτες στο… Χόλιγουντ είχε ο 72χρονος Γερμανός γιατρός, όπως είπε σε ασθενή του ο 66χρονος φυσιοθεραπευτής.

Με αυτό τον τρόπο, προσπάθησε να δικαιολογηθεί, όταν ο 72χρονος αρνήθηκε να εξετάσει την ασθενή στο ιατρείο του, παρά το γεγονός ότι είχαν ταξιδέψει μέχρι τη Γερμανία. Όπως είπε, ο συνεργός του θα πετούσε την επόμενη μέρα για Καλιφόρνια, για να συναντήσει ασθενείς του, που ήταν… δημοφιλείς ηθοποιοί.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.