«Ωραία συναδελφική αλληλεγγύη»: Αυτό είναι το βίντεο του Κανάκη για τον Οικονόμου που έκανε έξαλλο το δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ (Vid)

«Ωραία συναδελφική αλληλεγγύη»: Αυτό είναι το βίντεο του Κανάκη για τον Οικονόμου που έκανε έξαλλο το δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ (Vid)

Πώς απάντησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Mε αρκετή καθυστέρηση αλλά με ένα πολύ δηκτικό σχόλιο του Αντώνη Κανάκη αντιμετώπισε το «Ράδιο Αρβύλα» την αποπομπή της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη από τη θέση της συμπαρουσίασης στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλίτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλίτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη.
Γλίτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλίτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης ενώ στη συνέχεια έδειξε ένα βίντεο του Δημήτρη Οικονόμου και πρόσθεσε:

«Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Για να δούμε. Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ ωραία συναδελφική αλληλεγγύη».

Η αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου δεν ήρθε άμεσα καθώς παρότι το επίμαχο σχόλιο του Αντώνη Κανάκη προβλήθηκε στην εκπομπή της 19ης Ιανουαρίου, ο δημοσιογράφος απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δύο ημέρες μετά, στις 21, γράφοντας το παρακάτω tweet στο οποίο αποφάσισε να ανακατέψει το όνομα του υπόδικου και πρώην συνεργάτης του «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλου:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.