Κάνει χρυσές δουλειές ο Έλληνας: στα 19 ευρώ το πιτόγυρο, στα 23 οι μερίδες! (Vid)

Κάνει χρυσές δουλειές ο Έλληνας: στα 19 ευρώ το πιτόγυρο, στα 23 οι μερίδες! (Vid)

Όχι, δεν έχουμε κάνει κάποιο λάθος στα ποσά.

Είναι ένα από τα εθνικά μας… προϊόντα. Κάτι που το γνωρίζουν στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη και που με το που ακούνε την συγκεκριμένη λέξη σκέφτονται με τη μία «Ελλάδα». Μια εξαιρετικά εύγευστη επιλογή κι φθηνή.

Φθηνή, είπαμε; Γράψτε λάθος: τα τελευταία χρόνια ο γύρος (περί ου ο γευστικός λόγος) έχει πάρει την ανιούσα σε ό,τι έχει να κάνει με την τιμή του και δεν είναι λίγες η περιπτώσεις στη χώρα μας που έφτασε ακόμα και τα 4.5-5 ευρώ το πιτόγυρο!

Ναι, αλλά ένα πιτόγυρο στα 19 ευρώ γίνεται;

Μωρέ γίνεται: στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας το σουβλάκι κάνει θραύση και έχει κλέψει τις καρδιές των «επισκεπτών». Παράλληλα, κάνει… πλούσιο και τον Έλληνα που το πουλάει πίσω από τον πάγκο, μιας και το απλό πιτόγυρο κοστίζει 19 ευρώ, ενώ όποιος τολμηρός θελήσει να φάει ένα box (μερίδα κρέατος με πατάτες) πρέπει. να πληρώσει 23 ολόκληρα ευρώ.

«Η εταιρεία έχει έδρα τη Ζυρίχη. Πηγαίνουμε παντού, όπου υπάρχει φεστιβάλ, όπου υπάρχει event, γενικότερα στα πάντα. Είμαστε σε όλη τη χώρα, έχουμε τέσσερα εστιατόρια και 4-5 καντίνες. Στο Νταβός είμαστε για μία βδομάδα. Εδώ, παλεύουμε, ταΐζουμε τον κόσμο και τούς γεμίζουμε την κοιλιά! Έλληνες και ξένοι τιμούν πολύ τον γύρο μας. Κυρίως είναι Αμερικάνοι, Άγγλοι, Ινδοί, από όλο τον κόσμο», είπε ο Έλληνας υπάλληλος μιλώντας στο Mega.

«Έχουμε, γύρο χοιρινό, γύρο κοτόπουλο, έχουμε χαλούμι και γύρο vegan, που είναι σαν γύρος, σαν κρέας, αλλά είναι με μπιζέλι και με φάβα», σχολίασε σχετικά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.