Τους τελείωσε με μια πρόταση: Η ατάκα – φαρμάκι του Λαζόπουλου για όσους πήγαν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Τους τελείωσε με μια πρόταση: Η ατάκα - φαρμάκι του Λαζόπουλου για όσους πήγαν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η ερώτηση που τους απηύθυνε

Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ κηδεύτηκε σαν ιδιώτης με την εξόδιο ακολουθία να γίνεται στη Μητρόπολη Αθηνών και την ταφή στα κοιμητήρια του Τατοΐου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε μέσα από το podcast που παρουσιάζει την κηδεία λέγοντας πως «είναι άλλο πράγμα αν είναι συμπαθής ο Κωνσταντίνος, η γυναίκα του Άννα Μαρία, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και είναι άλλο πράγμα ο πολιτικός του ρόλος και ο τρόπος που διέλυσε τη δημοκρατία μας, έφερε τη δικτατορία και παζάρευε να ξαναγίνει βασιλιάς. Και ρωτώ: είναι η ώρα αυτή ο λαός με αυτά τα προβλήματα που έχει να αγοράζει και θρόνο; Αυτό που μας λείπει αυτή τη στιγμή είναι να πάμε να αγοράσουμε κι ένα θρόνο; Είμαστε με τα καλά μας;».

Στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος απευθύνθηκε σε όσους αποφάσισαν να πάνε στην κηδεία ρωτώντας τους αν σέβονται την ιστορία της Ελλάδας. «Θέλω να ρωτήσω αυτούς που πήγαν που τους σέβομαι κι αυτούς, αυτοί σέβονται την ιστορία της χώρας; Αυτοί που έτρεξαν στον τέως βασιλιά, θέλω απλά να τους πω ότι μια ασπρόμαυρη τηλεόραση του 1973 που πουλιέται στο Μοναστηράκι, η οποία δεν παίζει ούτε καν ασπρόμαυρα. Το ασπρόμαυρο έχει φύγει από τη ζωή μας, σας παρακαλούμε μην επιχειρείτε να το ξαναφέρετε», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.