Αποκάλυψη – φωτιά: Η τελευταία ατάκα της 47χρονης στον λογιστή πριν περάσει τη θηλιά

Αποκάλυψη - φωτιά: Η τελευταία ατάκα της 47χρονης στον λογιστή πριν περάσει τη θηλιά

Σοκάρουν τα βίντεο πριν τον θάνατο του 50χρονου

Το «φως» της δημοσιότητας είδαν τα δύο βίντεο από το διαμέρισμα του 50χρονου λογιστή, ασφαλιστή και σύμβουλο επενδύσεων, Νίκου Κομπόγιωργα, στο Μοσχάτο, όπου και βρέθηκε απαγχονισμένος στην κάσα πόρτας υπνοδωματίου.

Στο διαμέρισμα ήταν παρούσα και μία 47χρονη γυναίκα, η οποία και συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, στο κινητό τηλέφωνο της οποίας βρέθηκαν και δύο βίντεο από τον έντονο καβγά που είχαν, ο οποίος και διήρκεσε για δύο ώρες.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η 47χρονη να εισβάλλει οργισμένη στο σπίτι του 50χρονου στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «TLive» και του Alpha φαίνεται η 47χρονη να συνομιλεί με τον 50χρονο, να τον βρίζει και να τον ρωτάει επανειλημμένως τι έγιναν τα χρήματα, που του έδωσε να τα επενδύσει η ίδια και συγγενικά της πρόσωπα. «Δεν τα έκανες όλα εσύ, ξέρεις πόσα εκατομμύρια λένε ότι καταχράστηκες; 10 εκατομμύρια ευρώ, 17 βάζουν, έχει τρελαθεί ο κόσμος, τα έχεις φάει όλα εσύ; Πού φαγώθηκαν όλα αυτά τα λεφτά, ποια ανακύκλωση», φέρεται να του λέει στην αρχή του πρώτου βίντεο η 47χρονη η οποία και απειλεί ότι θα σκοτώσει τον 50χρονο λογιστή, ο οποίος παραμένει απαθής με τις πιτζάμες του στον καναπέ.

«Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα Νίκο»

«Εγώ μπορεί να μην έχω τη δύναμη, αλλά θα σε σκοτώσω γιατί έχω τελειώσει», ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, η γυναίκα η οποία απειλεί επανειλημμένα τον Νίκο Κομπόγιωργα ότι θα τον σκοτώσει. Ο ασφαλιστής είναι καθισμένος στον καναπέ στο σαλόνι του σπιτιού του, φοράει πιτζάμα και δεν αντιδράει στις ερωτήσεις και δέχεται παθητικά τα όσα ακούει. «Θα μιλήσουμε, θα τα αφήσω, γιατί και εγώ θα σκοτωθώ, ενώ αν σε σκοτώσω θα μπω φυλακή, εγώ θα σε σκοτώσω», λέει η 47χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Πρώτον, πήρες από τα παιδιά μου λεφτά, από τη μάνα μου, αυτοί οι άνθρωποι δεν σου έφταιγαν σε τίποτα, ούτε ο αδερφός μου, ούτε ο συμπέθερος, ούτε οι υπόλοιποι που ζήταγες και ερχόντουσαν και σου έδιναν λεφτά, για ποιο λόγο το έκανες; Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα, είμαι αποφασισμένη. Τελείωσε πολλές οικογένειες, κατέστρεψες πολλές οικογένειες, τη μία τη κύρια που πήρε δάνειο το σπίτι της, για να της βγάλεις επενδυτικό. Τη μάνα μου την έπαιρνες τηλέφωνο και της έλεγες να βάλει το σπίτι της, για να πάρει κάτι παραπάνω. Σήμερα το έμαθα. Η μάνα μου μού το είπε, που φαγώθηκαν όλα τα λεφτά; Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα Νίκο», έλεγε στον 50χρονη η γυναίκα, ο οποίος και δεν αντιδρούσε στις ερωτήσεις της.

Η 47χρονη καταγράφει το διάλογό τους σε βίντεο, σαν να θέλει να έχει στα χέρια της να έχει ένα πειστήριο για να αποδείξει πώς χάθηκαν τα χρήματα. «Πώς μπόρεσες και καταχράστηκες τόσα πολλά λεφτά από τόσες πολλές οικογένειες. Με τόσα λεφτά που έχεις, είχες το σπίτι σου, την οικογένειά σου, το σπίτι σου στις Σπέτσες και άλλα δύο σπίτια που νοίκιαζες». Σε όλα αυτά που του προσάπτει η 47χρονη γυναίκα, ο Νίκος Κομπόγιωργας φαίνεται να απαντάει με απάθεια, χωρίς να διευκρινίζεται ακριβώς τι απαντάει.

«Δεν μπορείς να πεις κάτι άλλο, θα σε σκοτώσω», επαναλαμβάνει διαρκώς η 47χρονη γυναίκα στον 50χρονο λογιστή, ασφαλιστή και σύμβουλο επενδύσεων.

«Κρέμασέ με»

Στο δεύτερο βίντεο, το οποίο και είναι πιο σύντομο, γίνεται αναφορά στην «κομπίνα» που είχε στήσει ο Νίκος Κομπόγιωργας με τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Εκείνη τη στιγμή, μάλιστα, αναφέρει: «Με τι ψυχή έδωσες στον γιο μου αυτοκίνητο και ήταν άλλου. Αν το παιδί μου χτύπαγε στον δρόμο, θα μου το έκλειναν μέσα, ήταν ανασφάλιστο, ξέρεις τι έγκλημα έκανες;», λέει στην αρχή η γυναίκα. Στο δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο εμφανίζεται η 47χρονη να ακουμπά το κινητό της σε ένα τραπέζι, όπου πάνω υπάρχουν λογαριασμοί, καλώδια φορτιστών και ένα λευκό σκοινί. Η γυναίκα παίρνει το σκοινί και στρέφεται προς το μέρος του 50χρονου, ο οποίος έτσι όπως έχει τοποθετηθεί το κινητό δε φαίνεται στο βίντεο. Η γυναίκα ακούγεται να τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει.

Στον χώρο μπορεί να διακρίνει κανείς ένα γραφείο, μία καρέκλα και ένα μπεζ καναπέ, όπου και βρίσκεται ο 50χρονος. Ο Νίκος Κομπόγιωργας φαίνεται πως δεν μπορεί να κουνηθεί, λόγω των χτυπημάτων που έχει δεχθεί τις προηγούμενες ημέρες. Η 47χρονη τον απειλεί, έχοντας στα χέρια της το σκοινί και του ζητάει να σηκωθεί. Λίγα δευτερόλεπτα ακούγεται ένας ήχος με τη 47χρονη να του λέει ότι θα υποφέρει, όπως υπέφεραν και άλλες οικογένειες. Εκείνος ακούγεται σαν να προσπαθεί να καταβάλλει προσπάθεια να αναπνεύσει.

Εκείνη τη στιγμή η γυναίκα λέει στον Νίκο Κομπόγιωργα να σηκωθεί, για να τον κρεμάσει, με αυτόν να απαντάει: «Κρέμασέ με». «Θα σε σκοτώσω, ξέρεις για ποιο λόγο; Γιατί δεν θα σου κάνει τίποτα η αστυνομία και όταν περάσει όλο αυτό, θα το ξανακάνεις». Η 47χρονη ξεσπά σε λυγμούς, ενώ ακούγεται ένας θόρυβος: «Θα σε σκοτώσω ρε, καταχράστηκες τόσες οικογένειες, πονούν και υποφέρουν», με τον λογιστή να της λέει να κάτσε και να τον ακούσει. Εκεί σταματά και η καταγραφή του βίντεο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.