Μυστήριο στο Μοσχάτο: Λογιστής, μάνατζερ ή ασφαλιστής; – Τι συμβαίνει με τον Κομπόγιωργα και τις απάτες

Μυστήριο στο Μοσχάτο: Λογιστής, μάνατζερ ή ασφαλιστής; - Τι συμβαίνει με τον Κομπόγιωργα και τις απάτες

Ολο και βρίσκει στοιχεία η ΕΛ.ΑΣ.

Αυξάνονται τα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου Νίκου Κομπόγιωργα στο σπίτι του στο Μοσχάτο, καθώς οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση καλούνται να απαντήσουν σε μία σειρά ερωτημάτων, όπως το εάν η 47χρονη ενέργησε μόνη της.

Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει τα δύο βίντεο, που έχει στην κατοχή της και έχουν τραβηχτεί από το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας, ενώ φέρεται να έχει κατασκευάσει μία υπόθεση εργασίας για το περιστατικό, στην οποία εξετάζεται αν η 47χρονη έφτιαξε τον βρόχο και τον έδεσε στο μονόζυγο. Για αυτό το λόγο, κιόλας, έχει στείλει τα δύο αντικείμενα στα εγκληματολογικά της εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν ίχνη πάνω τους.

Οι Αρχές, προκειμένου να δώσουν «φως» στην υπόθεση, έχουν στραφεί στα βίντεο που έχει μέσα στο κινητό της η 47χρονη από τη χρονική στιγμή που εκτυλίχθηκε το περιστατικό. Αυτό που δεν έχουν, ωστόσο, στην κατοχή τους είναι υλικό σχετικά με τις τελευταίες στιγμές του 50χρονου, δηλαδή από τη στιγμή που αποφάσισε να αφαιρέσει τη ζωή του δια του απαγχονισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες της Ηρούς Καριοφύλλη και του Alpha, η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί ότι η γυναίκα βιντεοσκοπούσε σε δύο φάσεις τον 50χρονο πριν τον θάνατό του.

Όπως αναφέρει, ειδικότερα η δημοσιογράφος, στην πρώτη φάση του βίντεο αποτυπώνεται η στιγμή που η γυναίκα μπαίνει μέσα στο σπίτι και έχει ανοίξει το κινητό, όπου και καταγράφει τον 50χρονο να ομολογεί ότι πράγματι της έχει πάρει 200.000 ευρώ από αυτήν και τους συγγενείς της και τα έχει ξοδέψει και δεν της τα έχει επιστρέψει. Στο βίντεο, εκτιμούν οι Αρχές, φαίνεται να ομολογεί ο 50χρονος ότι όντως της έχει πάρει τα χρήματα. Στο δεύτερο βίντεο, το οποίο και χαρακτηρίζεται ως ανατριχιαστικό, ακούγεται ήχος και καταγράφεται η προσπάθειά της 47χρονης να τον στραγγαλίσει χρησιμοποιώντας ένα σκοινί. Στο βίντεο ακούγεται η προσπάθεια να αναπνεύσει και εκεί σταματάει το βίντεο.

Το προφίλ του 50χρονου

Οι Αρχές, προκειμένου να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί, εξετάζουν και το προφίλ του 50χρονου λογιστή. Ο 50χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του «Live News» και του Mega είναι λογιστής, ασφαλιστής, αλλά φέρεται να συστηνόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, και ως επενδυτής. Ο άνδρας είχε χτίσει το προφίλ του θεοσεβούμενου, καλού οικογενειάρχη, με τη σύζυγο και τα παιδιά του πάντα στο πλάι του πάντα σε δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και στις φωτογραφίες που αναρτούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, στο προφίλ του φαίνεται και η επαφή που είχε με το ποδόσφαιρο ο 50χρονος άνδρας, καθώς εμφανίζεται να έχει φωτογραφίες με διακεκριμένους ποδοσφαιριστές, που έχουν περάσει από ελληνικές ομάδες.

Μάλιστα, σχεδόν καθημερινές ήταν οι αναρτήσεις του με αναφορές στη θρησκεία. Εικόνες, προσευχές και παραπομπές σε Αγίους, εικόνες οι οποίες είναι πολύ μακρινές από την εξαπάτηση άλλων ανυποψίαστων θυμάτων, όπως και αναφέρουν και τα ίδια. Φίλος του θύματος μιλώντας για τον Νίκο Κομπόγιωργα μιλώντας σχετικά με την υπόθεση ανέφερε ότι ο 50χρονος ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος και τον είχε ασφαλίσει και παλαιότερα. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ο 50χρονος είχε ασχοληθεί παλαιότερα και με το ποδόσφαιρο, καθώς είχε αναλάβει ως μάνατζερ τον φίλο του και έτσι είχαν γνωριστεί μάλιστα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.