«Πες μου γιατί;»: Η έντονη αντίδραση του Δημητρακόπουλου μετά την ατάκα Φιλιππίδη για τον Μπέζο

«Πες μου γιατί;»: Η έντονη αντίδραση του Δημητρακόπουλου μετά την ατάκα Φιλιππίδη για τον Μπέζο

Ο δικηγόρος δεν ήξερε για τα όσα θα έλεγε ο ηθοποιός

«Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είναι σαν το Μπέζο! Μυστήριος. Με αγαπούν!» είπε ενώπιον του δικαστηρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μπέζος αποφάσισε να απαντήσει με μία λιτή δήλωση στους ισχυρισμούς του Φιλιππίδη. «Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτό. Είναι μια πάγια τακτική μου. Δε θα σχολιάσω τίποτα, δε θα σας απαντήσω σε τίποτα από αυτά», ανέφερε αρχικά στις κάμερες των εκπομπών και τόνισε πως «δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα».

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αποκάλυψε πως δεν γνώριζε για τα όσα θα έλεγε.

«Δεν ήταν εν γνώσει μου ότι θα επικαλεστεί τον Γιάννη Μπέζο, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ειλικρινά. Μπορώ να πω ότι με αιφνιδίασε και τώρα μπορώ να το πω. Ο Γιάννης Μπέζος, αφότου αποφυλακίστηκε ο κ. Φιλιππίδης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες σε ανθρώπινο επίπεδο. Με αιφνιδίασε και μένα» είπε αρχικά ο δικηγόρος.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος φαίνεται πως ενοχλήθηκε και αποφάσισε να ρωτήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί μίλησε για τον συνάδελφό του.

«Τον ρώτησα γιατί είπε μυστήριο τον Μπέζο και μου απάντησε “γιατί είναι μυστήριος”. Διευκρινίζουμε ότι με το “λερωμένη τη φωλιά τους” δεν εννοούσε τον Γιάννη Μπέζο. “Ήθελα να δείξω ότι είναι μυστήριος με την έννοια ότι δεν φωτογραφίζεται, ενώ εγώ είμαι αγαπητός με τον κόσμο. Γι’ αυτό τον λόγο το είπα» δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.