«Δεν είναι η κεταμίνη η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας»: Τούμπα όλα στην υπόθεση Πισπιρίγκου

«Δεν είναι η κεταμίνη η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας»: Τούμπα όλα στην υπόθεση Πισπιρίγκου

Τεράστια ανατροπή!

Η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη ξεκίνησε και κατηγορούμενη είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η μητέρα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της διατείνεται πως είναι αθώα και ως συνήγορος υπεράσπισής της έχει οριστεί ο Αλέξης Κούγιας. Ο ποινικολόγος έχει επιστρατεύσει ιατροδικαστές που θα στηρίξουν τους ισχυρισμούς της κατηγορουμένης για την αθωότητά της.

Περισσότεροι από 40 γιατροί αναμένεται να σταθούν απέναντι στη Ρούλα Πισπιρίγκου στο δικαστήριο. Στο πλευρό της, ωστόσο, βρίσκονται οκτώ επίσης εξειδικευμένοι γιατροί και ιατροδικαστές, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να αποδείξουν την αθωότητά της. Ανάμεσά τους η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου, η οποία από κατήγορος στην αρχή της υπόθεσης, έχει πλέον αναλάβει τον ρόλο του μάρτυρα υπεράσπισης, ισχυριζόμενη ότι τελικά η ποσότητα της κεταμίνης που δόθηκε στην Τζωρτζίνα ήταν θεραπευτική και όχι μοιραία για τη ζωή της.

«Δεν σκότωσε η κεταμίνη την Τζωρτζίνα»

Επίσης ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης, στον οποίο απευθύνθηκε ο Αλέξης Κούγιας για να οικοδομήσουν μαζί την υπερασπιστική γραμμή της κατηγορουμένης, υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει άσσους στο μανίκι που θα αποκαλύψει εντός της δικαστικής αίθουσας.  «Δεν μπορώ να πω πολλά για μια υπόθεση που αυτή τη στιγμή κρίνεται στα δικαστήρια. Αφήστε να υπάρχουν άσσοι στον μανίκι. Το πόρισμα για την Τζωρτζίνα επιδέχεται διαφορετικής προσέγγισης. Ναι μεν η κεταμίνη συμμετέχει στον μηχανισμό θανάτου αλλά δεν είναι αυτή η αιτία του θανάτου», αναφέρει ο Χρήστος Κραββαρίτης στο MEGA.

Ο ιατροδικαστής από τη Θεσσαλία ισχυρίζεται πως υπάρχουν σημαντικά ευρήματα στην ιστοπαθολογική της 9χρονης που βρέθηκαν στην αφάνεια και σκοπεύουν να αναδείξουν: «Προφανώς το τοξιλογικό πόρισμα της Τζωρτζίνας δεν περιλαμβάνει μόνο κεταμίνη. Περιλαμβάνει και άλλες ουσίες. Η τοξικολογική δείχνει και άλλα φάρμακα και η ιστοπαθολογική έκθεση δείχνει και άλλα σημαντικά ευρήματα, τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει κανείς».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.