Δάνος Μουρατίδης: Η νέα σύζυγος και ο γάμος στο εξωτερικό για τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή της Κικής Κούσογλου

Δάνος Μουρατίδης: Η νέα σύζυγος και ο γάμος στο εξωτερικό για τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή της Κικής Κούσογλου

Ο δολοφόνος της Κικής Κούσογλου βρίσκεται εκτός φυλακής

Ο Δάνος Μουρατίδης που δολοφόνησε την Κική Κούσογλου και έβγαινε στην Αγγελική Νικολούλη ως… πονεμένος ψάχνοντάς της, αποφυλακίστηκε και ζει στο εξωτερικό.

Η Αγγελική Νικολούλη έκανε αρκετές εκπομπές μαζί του και κάθε φορά ο Μουρατίδης εμφανιζόταν πιο πικραμένος αλλά και ταυτόχρονα πιο ψυχρός κάτι που έκανε τις αστυνομικές αρχές να τον υποπτευτούν. Και τελικά αυτό που όλοι είχαν αρχίσει να σιγοψιθυρίζουν έγινε πραγματικότητα. Ομολόγησε πως εκείνος ήταν που δολοφόνησε την 20χρονη κοπέλα. Σήμερα, πλέον, ο Μουρατίδης έχει αποφυλακιστεί και ζει παντρεμένος στο εξωτερικό!

Η υπόθεση συντάραξε το πανελλήνιο το 2005. Μετά από χρόνια σχέσης (γνωριζόντουσαν από μικρά παιδιά) ο 23χρονος Δάνος Μουρατίδης και η 20χρονη Κική Κούσογλου αποφασίζουν να χωρίσουν διότι η σχέση τους είχε πλέον βαλτώσει και οι τσακωμοί είναι σχεδόν καθημερινοί. Παρ’ όλα αυτά οι δυο νέοι συνεχίζουν αν βρίσκονται. Το βράδυ της 10ης Απριλίου η Κική έχει πάει στο σπίτι του Δάνου. Κουβεντιάζουν για ώρες και ο νεαρός δηλώνει ξανά πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Η ώρα περνάει και η 20χρονη κοπέλα αποφασίζει να κοιμηθεί εκεί. Όταν την πήρε ο ύπνος ο 23χρονος έψαξε το κινητό της και βρήκε μήνυμα από έναν άλλο άνδρα. Η ζήλια του, θόλωσε το μυαλό του. Με φωνές και βρισιές ξύπνησε την κοπέλα. Τσακώθηκαν για ακόμα μια φορά, ωστόσο, εκείνη τη νύχτα τα πράγματα ξέφυγαν. Στο τέλος τη στραγγάλισε.

Όταν κατάλαβε τι είχε κάνει, προσπάθησε να κρύψει το έγκλημά του. Μετέφερε το πτώμα της άτυχης κοπέλας σε μια ερημική περιοχή στο Φράγμα Ασωμάτων Ημαθίας, στις όχθες του Αλιάκμονα. Με τη βοήθεια ενός ξαδέρφου του, την έθαψε εκεί και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο. Το συγκλονιστικό είναι πως όταν πήγε στον ξάδερφό του για να του ζητήσει βοήθεια του είπε: «Ξύπνα! Έκανα ζημιά»…»

Δυο ημέρες αργότερα η μητέρα της Κικής, δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης της. Οι έρευνες της αστυνομίας απέβησαν άκαρπες. Κανένα ίχνος ζωής από την 20χρονη. Η οικογένεια της κοπέλας αποφάσισε να απευθυνθεί στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, το «Φως στο Τούνελ». Στην εκπομπή εμφανίζεται και ο Δάνος ο οποίος παραδέχεται πως το βράδυ της εξαφάνισης η Κική ήταν σπίτι του, ωστόσο, όταν εκείνος ξύπνησε, η 20χρονη είχε φύγει και πως απλά της είχε στείλει ένα μήνυμα όταν εκείνη του είχε πει να χωρίσουν και της ευχόταν καλή τύχη στη ζωή της. Μαζί με τους συγγενείς της κοπέλας και αυτός έκανε εκκλήσεις προς όσους γνωρίζουν, ώστε, να βρεθεί η Κική!

Τελικά, η απάντηση που έψαχναν όλοι ήρθε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Όπως προέκυψε τα κινητά του Δάνου και της Κικής έπαιρναν σήμερα από την ίδια κεραία όταν ο 20χρονος της έστειλε το υποτιθέμενο τελευταίο μήνυμα! Τελικά, τέσσερις μήνες μετά, ο Δάνος Μουρατίδης ομολόγησε το έγκλημά του.

Το 2021, 16 χρόνια μετά το έγκλημα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο Δάνος Μουρατίδης αποφυλακίστηκε από τις φυλακές των Διαβατών και ξεκίνησε από το μηδέν τη ζωή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έφυγε από την Ελλάδα και πλέον μένει σε χώρα του εξωτερικού με τη σύζυγό του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.