
Κανείς δεν το περίμενε!
Το πολιτικό σκηνικό έχει αλλάξει… άρδην με κόμματα να «βουλιάζουν» και άλλα να διπλασιάζουν τα ποσοστά τους.
Δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για τη διαδικτυακή εφημερίδα Political δείχνει μεγάλες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη.
Ειδικότερα, στην εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, η Νέα Δημοκρατία διατηρεί προβάδισμα 10 μονάδων συγκεντρώνοντας το 25,8% των ψήφων, ωστόσο η μεγάλη ανατροπή παρατηρείται στη δεύτερη θέση, όπου η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου ξεπέρασε το ΠΑΣΟΚ.
Όσον αφορά τα κόμματα της αντιπολίτευσης, η Πλεύση Ελευθερίας «βγαίνει» κερδισμένη από τη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας με 15,2%, ενώ το ΠΑΣΟΚ «χαμένο» με 13,1%.
Πρώτη η Πλεύση Ελευθερίας
Την ίδια στιγμή, η Πλεύση Ελευθερίας είναι πρώτο κόμμα στη νέα γενιά. Και μιλάμε στις ηλικίες μέχρι 29 ετών-και πολύ κοντά στην πρώτη θέση και στις ηλικίες έως 29 έως 35 έτη.
Το κόμμα κερδίζει όχι μόνο από τα αριστερά, αλλά και από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Είναι χαρακτηριστικό πως ΝΔ και «ΠΑΣΟΚ αντέχουν» λόγω των επιδόσεών τους στις ηλικίες άνω των 60 ετών -με τη ΝΔ, πάντως, να εμφανίζει και εδώ απώλειες, μικρές αλλά απώλειες.
Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.