Τι στο καλό συμβαίνει στην Ελλάδα;

Τι στο καλό συμβαίνει στην Ελλάδα;

Σκηνικά τρόμου σε κεντρική πλατεία.

Aκόμα ένα σκηνικό που θύμισε κινηματογραφική ταινία συνέβη στην κεντρική πλατεία της Λάρισας την ώρα που διαμορφωνόταν το σκηνικό για το Santa Run. Σύμφωνα με το larissanet.gr 40χρονος ανέβηκε στην κεντρική πλατεία και αφού λούστηκε με βενζίνη απειλούσε ότι θα αυτοπυρποληθεί.

Λίγο νωρίτερα είχε βρεθεί στο σπίτι της πρώην συζύγου του, την είχε λούσει με το ίδιο εύφλεκτο υλικό, ομοίως και το αυτοκίνητό της. Τη σύζυγό του γλίτωσε ο γιος του πρώην ζευγαριού που μπήκε στη μέση.

Αφότου έφυγε από το σπίτι της πρώην συζύγου του ο 40χρονος βρέθηκε με 3 μπιτόνια βενζίνη και μία βαριοπούλα στην κεντρική πλατεία απειλώντας πως θα αυτοπυρποληθεί γιατί τον εμποδίζουν να δει τον γιο του.

Με γρήγορες κινήσεις οι άνδρες της ΕΛΑΣ κατάφεραν να τον συλλάβουν, να τον ακινητοποιήσου αλλά ακόμη και όταν τον έβαλαν στο περιπολικό φώναζε ότι έχει αναπτήρα, υποχρεώνοντας τους αστυνομικούς να τον ψάξουν για να εξαφανίζουν κάθε υποψία κινδύνου. Τελικά πάνω του βρέθηκαν 3 αναπτήρες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Τι στο καλό συμβαίνει στην Ελλάδα; Τι στο καλό συμβαίνει στην Ελλάδα;

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.