Ομαδικός βιασμός 15χρονου: Η ταυτότητα των δραστών που έκαναν την αποτρόπαια πράξη

Ομαδικός βιασμός 15χρονου: Η ταυτότητα των δραστών που έκαναν την αποτρόπαια πράξη

Ομολόγησαν τις φρικιαστικές τους πράξεις.

H είδηση των αποτρόπαιων βιασμών ενός 15χρονου μαθητή της δυτικής Αττικής από πολλούς συνομήλικούς του έχει σοκάρει την ελληνική κοινή γνώμη καθώς οι πληροφορίες για τις τρομακτικές στιγμές που περνούσε ο έφηβος στα χέρια τουλάχιστον 8 άλλων εφήβων συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια.

Έξι από τους οκτώ έχουν ήδη συλληφθεί ενώ και οι άλλοι δύο έχουν ταυτοποιηθεί και αναμένεται να συλληφθούν ίσως και εντός της ημέρας. Οι έξι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα 24/12 στον Ανακριτή ανηλίκων.

Οι μαθητές ομολόγησαν τους βιασμούς με αντικείμενα πάνω στον 15χρονο, σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη γειτονιάς τους, πολύ κοντά στις οικίες τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ρεπορτάζ οι 5 από τους 6 μαθητές είναι Έλληνες και ο 6ος είναι Αλβανός. Τρεις από τους μαθητές προέρχονται από ΕΠΑΛ και είναι συμμαθητές στο ίδιο σχολείο με το 25χρονο θύμα τους ενώ οι άλλοι τρεις προέρχονται από δύο διαφορετικά Γενικά Λύκεια της δυτικής Αττικής που για λόγους ασφάλειας της ταυτότητας του θύματος δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστά.

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών συνελήφθησαν πρωινές ώρες προχθές, Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, έξι (6) ανήλικοι για υπόθεση βιασμού ανηλίκου.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.