
Τι έκανε;
Ο Αντώνης Σρόιτερ έλαβε καλά σχόλια στα social media για τις ερωτήσεις που έκανε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.
Υπό το φως των νέων δεδομένων που διαμορφώνονται από την έρευνα για το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας που προκάλεσε την πυρόσφαιρα στα Τέμπη και συνακόλουθα τον θάνατο επιβατών της του μοιραίου τρένου, αλλά και τα νέα κοινωνικά δεδομένα μετά τις ογκώδεις συγκεντρώσεις της Κυριακής, ο κ. Μητσοτάκης αναπροσάρμοσε τη στρατηγική του όπως φάνηκε στη συνέντευξη.
Ο Αντώνης Σρόιτερ τον ρώτησε για το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας και ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να αναδιπλώσει, ενώ… μάζεψε τα στελέχη της ΝΔ που τα βάζουν με τους γονείς.
Ο κ. Μητσοτάκης ήταν εμφανώς αγχωμένος στη συνέντευξη και ακόμη και η γλώσσα του σώματος δεν τον βοηθούσε στην εμφάνιση που έκανε για να δώσει απαντήσεις στον κόσμο που «βράζει».
Όσον αφορά τον Αντώνη Σρόιτερ και τις σκληρές ερωτήσεις που έκανε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αρκετοί υποστήριξαν πως υιοθέτησε την αλλαγή «γραμμής» έναντι της κυβέρνησης, από την πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Ωστόσο, αυτό που συνέβη είναι πως ο δημοσιογράφος θέλησε να διατηρήσει το κύρος του και τη στιγμή που ο κόσμος «βράζει» αποφάσισε να κάνει στοχευμένες ερωτήσεις για να μην εκτεθεί τόσο ο ίδιος όσο και το κανάλι.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Βορίζια: 400 αστυνομικοί στο χωριό και τα 3 αδέλφια παραδόθηκαν μόνα τους – Πώς έφτασαν στα ίχνη τους, αλλά τους έχασαν
- Υπόθεση ΕΛΤΑ: Τα κλάματα του CEO του Υπερταμείου που «πάγωσαν» τους Νεοδημοκράτες, η «κεφαλή επί πίνακι» του Σκλήκα και η «καυτή πατάτα» στα χέρια της κυβέρνησης
- «Μύλος» στο ΠΑΣΟΚ: Κανένας δεν είναι με κανέναν κι όλοι εναντίον του Ανδρουλάκη – Γιατί το κόμμα μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα