Αυτός είναι ο χριστουγεννιάτικος προορισμός «διαμάντι» με τη φθηνότερη διαμονή

Απαγόρευση κυκλοφορίας και μετακίνησης εκτός νομού: Τι θα ισχύσει τα Χριστούγεννα για τους ανεμβολίαστους

Με δύο χρόνια καραντίνα σίγουρα πολλοί θα θέλουν να κάνουν μια απόδραση από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και αρκετοί είναι εκείνοι που μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω κορωνοϊού σχεδιάζουν να ταξιδέψουν.

Με δύο χρόνια καραντίνα σίγουρα πολλοί θα θέλουν να κάνουν μια απόδραση από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Ένα ταξίδι σε έναν ωραίο χειμερινό προορισμό αποτελεί ιδανική λύση για διακοπές τα Χριστούγεννα.

Παντού είναι στολισμένα, τα πρώτα χιόνια στις βουνοκορφές έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Σκούφοι, κασκόλ, γάντια, ζεστά πανωφόρια και μπουφάν ο απαραίτητος εξοπλισμός.

Τα Χριστούγεννα τα έχουμε συνδυάσει με χιόνια, κρύο, ορεινά χωριά πλούσια σε βλάστηση και πανοραμική θέα που δεν μπορεί να αποτυπωθεί η εικόνα που βλέπουμε με τα μάτια σε καμία φωτογραφική μηχανή.

Ποιος είναι ο φθηνότερος χριστουγεννιάτικος προορισμός για φέτος ανά διανυκτέρευση;

Όπως όλες τις εποχές έτσι και τα Χριστούγεννα το Πήλιο μαγνητίζει τους επισκέπτες του με τη παραδείσια ομορφιά του. Ντυμένο στα λευκά προσφέρεται για περιπάτους στα πανέμορφα χωριά του και στα ανήλιαγα δάση του, αλλά και για παιχνίδια στο χιόνι στο χιονοδρομικό του κέντρο. Και εκτός από όμορφο από τα επίσημα στοιχεία προκύπτει πως είναι και το φθηνότερο για χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.