Η αδιανόητη δήλωση του πατέρα του 16χρονου Ρομά που «πάγωσε» το πανελλήνιο

Η αδιανόητη δήλωση του πατέρα του 16χρονου Ρομά που «πάγωσε» το πανελλήνιο

Τι είπε για τον αστυνομικό

Φόβοι ότι θα ανοίξει νέος κύκλος αίματος μετά τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά από άνδρα της ΔΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Ο πατέρας του 16χρονου σε νέες δηλώσεις που έκανε, ζητά να αποδοθεί Δικαιοσύνη και απειλεί πως αν δεν γίνει κάτι τέτοιο θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και φτάνει στο σημείο να απειλήσει τα ανήλικα παιδιά του αστυνομικού!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πατέρας του 16χρονου:

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη. Να μη βγει ο αστυνομικός έξω , γιατί άμα βγει έξω ο αστυνομικός, λίγα κάναμε. Μετά θα γίνουν πιο πολλά και πιο…πράγματα άσχημα θα γίνουν.

Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο δεν ξέρω κι εγώ που θα φτάσω. Έχει δυο παιδιά αυτός…ο αστυνομικός […] Μεγαλώνει δυο παιδιά…Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει κι αυτός. Ότι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του. Αυτό, δεν έχω τίποτα άλλο να πω.. Μπορείτε να τον βάλετε μέσα, η δικαιοσύνη να τον βάλει μέσα; Άμα τον βάλει μέσα όλα ήρεμα θα γίνουν. Θα ησυχάσουν τα πάντα. Άμα τον βάλει αύριο ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής και τον προφυλακίσει, όλα θα γίνουν ειρήνη. Εάν τον αφήσει ελεύθερο, δεν ξέρω κι εγώ που θα φτάσω», ακούγεται να λέει ο πατέρας του 16χρονου Ρομά, σύμφωνα με ντοκουμέντο που έδωσε το Mega.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.