«Πάγωσε» το ακροατήριο: Το σχόλιο του Αντώνη Σαμαρά με… καρφί στον Μητσοτάκη

Τι θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αντώνη Σαμαρά

«Η πολιτική ζωή του τόπου δοκιμάζεται»

Επίδειξη «γαλάζιας» ενότητας με το μήνυμα «η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας οφείλει να δώσει ενωμένη τη μάχη των εκλογών» εστάλη στην πρεμιέρα του «Ιδρύματος Αντώνη Σαμαρά» από τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό στην εκδήλωση που έγινε στο θέατρο Παλλάς στην οποία έδωσαν το «παρών» άλλοι τέσσερις πρωθυπουργοί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κώστας Καραμανλής, Λουκάς Παπαδήμος και ο Παναγιώτης Πικραμμένος, αλλά και πολλές ακόμη σημαντικές παρουσίες από τον πολιτικό κόσμο.

Οταν όμως η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού έφτασε στο ζήτημα των /tag/ypoklopesυποκλοπών, τα «καρφιά» ήταν «εμφανή» με τον Αντώνη Σαμαρά να δηλώνει πως αυτά τα φαινόμενα δεν θα τα ανεχτεί η παράταξη της ΝΔ.

«Πάγωσε» το ακροατήριο: Το σχόλιο του Αντώνη Σαμαρά με... καρφί στον Μητσοτάκη
QUIZY 4 δώρα, 4 νικητές: Σε αυτό το κουίζ των 10 απλών ερωτήσεων όσοι έχουν γνώσεις κερδίζουν! Εσύ;

«Η πολιτική ζωή του τόπου δοκιμάζεται για πολύ καιρό από τις νόμιμες και παράνομες υποκλοπές. Δεν θέλω να πιστέψω ότι η κυβέρνηση υπέκλεπτε τηλεφωνικές συνομιλίες. Θα ήταν αδιανόητο. Αν ίσχυαν όλα αυτά θα επρόκειτο αναμφίβολα για αντιδημοκρατική εκτροπή. Και γι αυτό πρέπει να δοθούν ξεκάθαρες και πλήρης απαντήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Χωρίς να δίνουμε την εντύπωση πως το απόρρητο είναι μια βολική δικαιολογία (…) Αυτά τα φαινόμενα η παράταξή μας δεν μπορεί να τα ανεχθεί» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.