Ελενα Ακρίτα: Τα είπε όλα για τη Νατάσα Μποφίλιου και… έκλεισε στόματα – Η σύνδεση με τον Λένιν

Ελενα Ακρίτα: Τα είπε όλα για τη Νατάσα Μποφίλιου και... έκλεισε στόματα - Η σύνδεση με τον Λένιν

«Ξέρετε γιατί έχει η Νατάσσα Μποφίλιου χρήματα;»

Η Νατάσα Μποφίλιου «έκανε το “ειδεχθές έγκλημα” να πάει στο Λονδίνο να διαφημίσει ρούχα μίας εταιρείας», είπε η Ελενα Ακρίτα μετά τις αντιδράσεις για την φωτογράφιση της τραγουδίστριας.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας κάθε εβδομάδα σχολιάζει την επικαιρότητα μέσα από το Podcast της για το NEWS24/7 κι αυτή την εβδομάδα η επικαιρότητα περιλαμβάνει και τη Νατάσσα Μποφίλιου και το επαγγελματικό της ταξίδι στην Αγγλία.

«Έχετε καταλάβει ποιοι είναι αυτοί οι κυρ Παντελήδες, ποιοι είναι αυτοί οι δεξιούληδες που δεν έχουν να φάνε γιατί έχουν χρέη, εκκρεμότητες, δεν υπάρχουν δουλειές, είναι στην ανεργία, και τι ψηφίζουν; Δεξιά; Κι αντί να τους ενοχλεί ότι ο άνθρωπος που είναι πένης και δεν έχει χρήματα ψηφίζει δεξιά, τους ενοχλεί αυτός που ψηφίζει αριστερά και πηγαίνει στο Λονδίνο κι έχει χρήματα», σχολίασε αρχικά η Έλενα Ακρίτα αναφερόμενη σε όσους καταδίκασαν τη Νατάσσα Μποφίλιου, επειδή δηλώνει αριστερή.

«Ξέρετε γιατί έχει η Νατάσσα Μποφίλιου χρήματα;», έθεσε το ερώτημα η Έλενα Ακρίτα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία σειρά από οικονομικά σκάνδαλα τα οποία έχουν συνδεθεί με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος το τελευταίο διάστημα αναρωτόμενη επίσης αν αυτή είναι η πηγή των εσόδων της Νατάσσας Μποφίλιου. «Μπορεί, δεν αποκλείεται. Κι εγώ νομίζω η Μποφίλιου για να πάει Λονδίνο έχει κάνει κάποια βρωμιά, κάμια λαμογιά», συμπλήρωσε με χιούμορ.

«Μας ενοχλεί που η Μποφίλιου πήγε στο Λονδίνο με τα λεφτά της»

«Μας ενοχλεί η Μποφίλιου που πήγε στο Λονδίνο με τα λεφτά της. Μας ενοχλεί η Ακρίτα που πήγε στο Λονδίνο με τα λεφτά της. Με τα λεφτά που δούλεψε 42 χρόνια και φέτος βγήκα πια και στη σύνταξη. Και ναι, και στο Λονδίνο θα πάω κι εγώ και η Μποφίλιου και όποιος γουστάρει. Μπράβο στη Νατάσσα Μποφίλιου που είναι οικονομικά ανεξάρτητη και ψηφίζει αριστερά. Τέτοιους ανθρώπους τους χρειαζόμαστε», πρόσθεσε η δημοσιογράφος και συγγραφέας στη συνέχεια.

Η Έλενα Ακρίτα γύρισε πίσω στα σημαίνοντα πρόσωπα που διαμόρφωσαν το οικονομικό και πολιτικό σύστημα του κομμουνισμού κι έκανε μία στάση στον Λένιν, ο οποίος ταξίδευε πάντα στην πρώτη θέση του τρένου. «Τον ρωτούσαν “μα γιατί αν και είσαι κομμουνιστής ταξιδεύεις πάντα πρώτη θέση;” και είπε: “Οι αγώνες μας είναι για να ταξιδεύουμε όλοι πρώτη θέση. Είναι για να καταργηθεί η δεύτερη και η τρίτη θέση”», ανέφερε η Έλενα Ακρίτα. «Και ξέρετε τι είχε πει ο μεγάλος Λένιν; Τον χορτασμένο να μην τον φοβάσαι», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.