Αποκαλύψεις: Άσχημα τα πράγματα για τον γνωστό Youtuber με τα ροζ βίντεο

Αποκαλύψεις: Άσχημα τα πράγματα για τον γνωστό Youtuber με τα ροζ βίντεο

Κατείχε περισσότερα από 90 πορνογραφικά βίντεο

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση γνωστού YouTuber, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν δεκάδες ροζ βίντεο.

«Σε περίπτωση που χωρίσουμε, θα το δείξω παντού» φέρεται να απειλούσε ο 30χρονος Youtuber που εντοπίστηκε με πάνω από 90 πορνογραφικά βίντεο από συνολικά 85 γυναίκες. Σημειώνεται, πως μερικά είναι με τη συναίνεση των γυναικών (περίπου το 20%) τα υπόλοιπα όμως όχι. Για το περιστατικό, ο Youtuber μίλησε στο Mega και ανέφερε ρητά πως δεν έχει σχέση με την καταγγελία.

«Είναι ένα ψέμα εις βάρος μου καθαρά για εκδίκηση. Δεν είχα σχέση με την κοπέλα, το βίντεο έχει βγει με τη συναίνεσή της, κάτι που αποδεικνύεται μέσα από τα μηνύματα που έχουμε ανταλλάξει. Δεν υπήρχε περίπτωση να το δημοσιεύσω, ούτε την απειλούσα. Με την γυναίκα είμαστε στα δικαστήρια» ανέφερε ο 30χρονος, γνωστός στην γιουτιουμπική κοινότητα.

Η Αστυνομία αφού ήλεγξε το υλικό, στη συνέχεια βάσει των στοιχεία που προέκυψαν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του γνωστού youtuber, ο οποίος πλέον αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν τις ίδιες απειλές με την πρώην σύντροφό του, τις είχε κάνει και εναντίον άλλων γυναικών, καθώς και το εάν απαίτησε χρήματα για να μην δημοσιεύσει τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.