Δυσχεραίνει τη θέση του ο πατήρ Αντώνιος…

Κιβωτός του Κόσμου: Η ανατροπή που σφίγγει επικίνδυνα τον κλοιό…

Νέες εξελίξεις επί του θέματος.

Μπορεί ο πάτερ Αντώνιος να μίλησε σε δικούς του ανθρώπους και σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star να ακούστηκαν για πρώτη φορά οι αντιδράσεις του επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, όμως η μέχρι τώρα στάση του δεν επιβεβαιώνει όσα από το ρεπορτάζ φέρεται να δήλωσε.

Ο πάτερ Αντώνιος οποίος ελέγχεται για τέσσερα κακουργήματα, υπεξαίρεση, απιστία, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος μεταξύ άλλων φέρεται να είπε «Δεν περίμενα μετά από τόσο προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών. Δεν κρύβομαι από κανέναν. Αν με ζητήσουν οι Αρχές θα εμφανιστώ αμέσως».

Ωστόσο από τα ρεπορτάζ ο πάτερ Αντώνιος φαίνεται να έχει εξαφανιστεί και να μην εμφανίζεται. Μάλιστα σύμφωνα με το Mega όσο διαρκούν οι έρευνες στην Κιβωτό του Κόσμου το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΜΚΟ απομάκρυνε το ζευγάρι από τις εγκαταστάσεις της.

Ο ίδιος ο πρώην επικεφαλής της Κιβωτού ισχυρίστηκε μέσω των δικηγόρων του ότι αναγκάστηκε να μείνει στο αυτοκίνητο του με την πρεσβυτέρα μετά την «έξωση» όμως το Mega αποκάλυψε ότι το ζευγάρι έχει ήδη βρει σπίτι και μάλιστα έχει αγοράσει και μία αποθήκη δίπλα από το σπίτι για να μεταφέρουν πράγματά τους από την Κιβωτό, όταν πάρουν άδεια από το νέο δ.σ. της καθώς οι κλειδαριές έχουν αλλάξει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.