Όλα για όλα: Τελευταίο χαρτί Τσίπρα…

Όλα για όλα: Τελευταίο χαρτί Τσίπρα…

H ελπίδα για την ανατροπή στα χέρια του.

Η παρατεταμένη και αόριστη ως προς το πότε θα ξεκινήσει επίσημα, προεκλογική περίοδος γίνεται με μεθόδους που δεν είχαμε ξαναδεί στο παρελθόν. Με πολλά social media, life style συνεντεύξεις και δυο πολιτικούς αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ που δυσκολεύονται να συναντηθούν ακόμα και στη Βουλή, πόσο μάλλον σε debate.

Οι διαφορές που δίνονται για την πρόθεση ψήφου μπορεί να φτάνουν τις 8-9 μονάδες σε μία περίοδο σκανδάλων και ακρίβειας, από δημοσκοπήσεις που γίνονται για φιλοκυβερνητικά Μέσα, η διαφορά όμως φαίνεται να πλησιάζει πιο πολύ στο 4-5%, ένα ποσοστό που μπορεί ακόμα και να ανατραπεί σε μία μαζική συσπείρωση τις τελευταίες εβδομάδες.

Πώς θα μπορούσε να γίνει όμως αυτό από την πλευρά της αντιπολίτευσης; Ο Αλέξης Τσίπρας πιστεύει ότι αυτό θα γινόταν σε ένα debate με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μόνο οι δυο τους, εκεί που στηρίζει πολλά για να ανατρέψει τη διαφορά, να στριμώξει τον πρωθυπουργό κερδίζοντας πολλές μονάδες, κυρίως από τους αναποφάσιστους.

Αυτό πιστεύει και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, επί κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος. Σε tweet ανέφερε χαρακτηριστικά

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.