Κιβωτός του κόσμου: Η απόλυτη ανατροπή με τον πατέρα Αντώνιο

Κιβωτός του κόσμου: Κεραυνός εν αίθρια μετά την τελευταία εξέλιξη για υψηλόβαθμο στέλεχος…

Tι αναφέρθηκε στις πρώτες του αντιδράσεις.

Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star ακούστηκαν για πρώτη φορά οι αντιδράσεις του πατέρα Αντωνίου, επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος ελέγχεται για τέσσερα κακουργήματα, υπεξαίρεση, απιστία, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο ίδιος έχει εξαφανιστεί και δε θα μιλούσε σε Μέσα ή σε δικούς του ανθρώπους μέχρι να οδηγηθεί η υπόθεση στη δικαιοσύνη, μετά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στα οικονομικά της Κιβωτού. Το σενάριο αυτό όμως άλλαξε και ο πατέρας Αντώνιος έκανε τι πρώτες δηλώσεις του σοκαρισμένος,  αντιδρώντας σε ό,τι έχει γραφτεί ως σήμερα.

«Δεν περίμενα μετά από τόσο προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών. Δεν κρύβομαι από κανέναν. Αν με ζητήσουν οι Αρχές θα εμφανιστώ αμέσως.

Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό. Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες», φέρεται να δήλωσε ο πάτερ Αντώνιος ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος σύμφωνα με το STAR.

Από την πλευρά της η πρεσβυτέρα φέρεται να έχει δηλώσει για τις κατηγορίες που την αφορούν: «Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα σε μυστικές γωνιές. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για τις εξελίξεις. Οι νομικοί μας είχαν ενημερώσει τι θα συμβεί. Ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά και θα αποδείξουμε ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νόμου».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.